У Хмельницькому відкрили всі бомбосховища — Симчишин

У Хмельницькому відкрили всі бомбосховища — Симчишин
Фото з архіву редакції
  • У місті забезпечили вільний доступ до сховищ на випадок бомбардування.

Всі бомбосховища Хмельницького відкрили для містян. Про це під час брифінгу розповів міський голова Олександр Симчишин. Разом з тим він закликав містян перевірити доступ до них.

Крім того, очільник міста закликав хмельничан не піддаватися паніці та не створювати черги біля банкоматів та на заправках:

— Дуже прошу всіх хмельничан не піддаватися панічним настроям. Ми бачимо, що є зараз величезні черги на заправках, в магазинах, біля банкоматів. Не треба панікувати, тому що ця атака, я впевнений, і яка посилювалася і інформаційною атакою, розрахована на панічні настрої, щоб ми дрогнули. Ми не можемо дрогнути в жодному випадку, — сказав Олександр Симчишин.

Відео дня

У своєму зверненні до хмельничан міський голова розповів, що ситуація у місті контрольована та закликав не панікувати. Дивіться відео.

Нагадаємо, що у зв’язку з атакою Росії на українські міста всі заклади дошкільної освіти та школи переведені на дистанційну форму навчання. У разі аварійного припинення водопостачання у місті облаштують пункти видачі питної види. Їхні адреси переглядайте за посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (39)
  • Aleksey Sych

    Також вайбером поширювали подібну інформацію у вигляді таблиці з адресами та назвою підприємств, там було вказано: вул. Проспект Миру, 69 - ВАТ "Взутекс" - мені відомо, що те сховище затоплене та зачинено!!! - повідомляю з метою уточнення інформації задля уникнення можливих загроз життю людей, котрі не знаючи цих обставин будуть сподіватись знайти там захист!.. Бережіть себе! Перевіряйте інформацію!
  • Анна Батляр

    Амбулаторія #8 бомбосховище закрила, на території будинку!!!
  • Галина Присяжна

    Халатність  і  як  завжди  брехливі  звіти  'ніхто  не  проводить  ніяких  інформацій  тільки  вивіск и на  дверах  ім  заборгованості ' ганьба  міським  кабінетникам
  • Татьяна Демьянюк

    На Заготзерно где??кто знает?

keyboard_arrow_up