У Хмельницькому відновлюють електропостачання

У Хмельницькому відновлюють електропостачання
Фото з архіву редакції
  • Світла не було приблизно від 09:00.
  • Води поки що теж немає.

Сьогодні вранці, близько 09:00, у Хмельницькому знову зникло світло. Це було аварійне відключення, і фахівці відразу взялися за відновлення електропостачання. Близько 14:30 світло в мікрорайонах почало з'являтися.

Близько 14:45 міський голова Олександр Симчишин на своїй сторінці у Facebook повідомив, що ремонтні роботи тривають. Наразі електропостачання відновлене у частині Гречан та Південно-Західного, Заріччі, частині Виставки, Озерній та частині Центру.

Протягом кількох годин очікується підключення решти Центру, Дубового, Ракового, Лезневого та решти Південно-Західного. За словами міського голови, заживлення аварійне, тому можливі перепади напруги. Повноцінне відновлення електропостачання міста очікується до кінця дня. Олександр Симчишин також закликав хмельничан економити електрику у вечірні години.

Відео дня

Наразі у місті не подається вода, оскільки робота насосних станцій залежить від електрики. Після запуску насосів вода з'являється у термін до кількох годин, адже потрібен час на заповнення труб.

Читайте також: Збираємо гроші на помсту окупантам. Куди та як можна переказати

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Віктор Марчук

    Близько години було світло і зникло, холодильник і морозилка навіть не встигли температури набрати, скоро все потече, прийду до Симчишина харчуватися.

    Читач76 reply Віктор Марчук

    Харчуватися мабуть треба йти до Пуйла,а не до Симчишина.Не Симчишин запустив ракету на підстанцію.
  • Малинка

    В Дубово уже є
  • Людмила Полищук

    На жаль, ще не з'явилось)

keyboard_arrow_up