Збираємо гроші на помсту окупантам. Куди та як можна переказати

Збираємо гроші на помсту окупантам. Куди та як можна переказати
Ілюстративне фото
  • Хмельницький вдруге за час війни зазнав ракетного удару.

  • Цього разу в місті зникли світло та вода.

  • Поки наслідки удару ліквідують, ви можете долучитися до збору грошей на дрони.

Ранок 10 жовтня для багатьох українців почався не з кави. Росіяни завдали масованого ракетного удару по різних об’єктах українських міст. Цього разу — і вже вдруге за час війни — дісталося й Хмельницькому. В місті прозвучало кілька вибухів та зникло світло, а згодом і вода.

Поки що вдалося лише частково поновити електропостачання в окремих мікрорайонах, роботи з ліквідації наслідків обстрілу тривають. Іншим містам України, як от Києву, пощастило менше — там внаслідок обстрілів є поранені та загиблі. Всім закладам освіти в Україні Міносвіти рекомендувало перейти на дистанційку до наступного тижня.

А поки українцям пропонують долучитися до помсти окупантам та пожертвувати гроші на допомогу українській армії. Перший варіант — долучитися до збору на дрон для ЗСУ, який проводить редакція vsim.ua разом з корпорацією RIA. Переказати гроші можна через Монобанк за посиланням (доступні також оплата карткою будь-якого банку або Google Pay).

Відео дня

Ще варіант — долучитися до збору грошей на дрони-камікадзе, який сьогодні запустили Сергій Притула та Сергій Стерненко:

— Друзі, збираємо на помсту!!! Ми планували з Сергієм Стерненком розпочати цей збір 12 жовтня, але бункерний виродок вніс свої корективи. РОЗПОЧИНАЄМО ВЖЕ!!! Збираємо на українські дрони-камікадзе RAM II UAV. Буде бавовна. Буде боляче. Чим більше зберемо, тим більше їх буде!!! — написав Сергій Притула сьогодні у своєму Telegram.

Переказати гроші можна за посиланнями: Монобанк або ПриватБанк. Також є номер рахунку UA173052990000026008046715893 та PayPal [email protected].

Після запуску збору Сергій Стерненко написав, що менш ніж за годину вдалося зібрати 10 мільйонів гривень.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Галина Кошель

    + через Приват
  • Оксана Заяц

    Уже!
  • Виталий Герги

    Приват не работает,на моно с привата почему то не смог
  • Виктор Витяба

    Уже💪🇺🇦

keyboard_arrow_up