У Хмельницькому вимикатимуть газ. Де саме та коли (АДРЕСИ)

У Хмельницькому вимикатимуть газ. Де саме та коли (АДРЕСИ)
Ілюстративне фото
  • Переглядайте графік та перелік будинків.

У будинках Хмельницького цього тижня, 3-7 жовтня, вимикатимуть газ. Фахівці будуть проводити монтажні роботи та перевірятимуть на щільність внутрішньобудинкові системи газопроводів. Про це повідомляють на сайті «Хмельницькгазу».

Адреси будинків такі (вказана також кількість споживачів):

  • Відео дня
    /li>

Читайте також: На Чернелівці за 2,5 мільйони почали будувати нову свердловину. Розповідаємо деталі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач50

    за газконтору не скажу нічого бо незнаю, а що до безробітних то як завжди, робота є і є ті хто не хоче нічого робити,чекає дідову пенсію.
  • Max Forosov

    Люди безробітні, в країні війна, а газконтора ще має нахабство посеред війскового стану ОГОЛОШУВАТИ ТАК ЗВАНУ ПЕРЕВІРКУ і примусово гроші з БЕЗРОБІТНИХ ЛЮДЕЙ СТЯГУВАТИ! Це треба писати Шмигалю, Зеленському, в НКРЕКП - бо навіть мер каже шо зараз про прибутки думати не на часі, а ті газовики вже не можуть дочекатися щоб гроші знов грести лопатою. То ще війна не закінчилась а вони вже оголосили що будуть гроші здирати. Ганьба!
  • Max Forosov

    То вже треба щоб багаті поділилися з бідними і оплачували за них комунальні, бо то нереально оплатити простій людині такі тарифи. В нас сусід щоб платити за комуналку дітям аж до польщі їздив на заробітки, а тепер захворів і уся сім'я безробітна - не має на їжу, то яка там комуналка (ще й за такими тарифами). В моїй сім'ї теж катастрофічна ситуація з грошима, і це по всіх хрущовках і панельках так. В Гречанах і на Виставці усі безробітні і  ще не мають пенсії, і діти їх теж безробітні. Раково теж безробітні але там батьки військові пенсіонери, або жінка отримує за чоловіка військового пенсію, то уся сім'я живе за ту пенсію. То ще на їжу якось з горем пополам вистачає, а про комуналку вже можна забути. А тут ще й газ хочуть примусово стягувати, але шо можна стягнути якщо нема тих грошей. Треба щоб мер втручався і погашав як така  ситуація виникла.
  • Max Forosov

    Знову почалось, це шантаж а не ремонтні роботи. Будуть вимагати оплатити доставку.

keyboard_arrow_up