У Хмельницькому визначили черги відключень світла (ГРАФІКИ)

У Хмельницькому визначили черги відключень світла (ГРАФІКИ)
Ілюстративне фото
  • У випадку нестачі електроенергії на хмельничан, як минулої зими, очікують відключення.

  • Наразі опублікували перелік адрес та черг.

  • Графік відключень стане відомий у випадку обмеження потужності.

У «Хмельницькобленерго» підготували перелік черг відключень світла на зимовий сезон. Вони будуть застосовуватися у випадку дефіциту електроенергії за розпорядженням «Укренерго». Якщо там встановлять ліміт потужності на область, «Хмельницькобленерго» опублікує й графіки відключень черг. Зараз там зазначають, що відключення наразі не застосовуються. Хмельничан закликають дізнатися свою чергу у графіку, а у випадку відсутності адреси чи виникнення запитань звернутися до «Хмельницькобленерго» через форму зворотного зв’язку.

Для споживачів Хмельницького міського району електромереж опублікували два списки — для побутових і непобутових споживачів, тобто підприємств, державних та комунальних установ тощо. Загалом черг налічується шість. Кожен файл містить назву населеного пункту, вулицю, номер будинку та номер черги. У випадку з побутовими споживачами у графі «номер будинку» є одна адреса квартири, оскільки вона має окреме приєднання від будинку в цілому. Також подеколи зазначаються адреси гаражів.

Черги відключень для Хмельницького МРЕМ переглядайте у файлах нижче. Всі графіки РЕМ Хмельницької області є за посиланням.

Відео дня

Читайте такожОбленерго готує графіки відключень на зиму: чого чекати хмельничанам

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Olga Khmelevskaya

    Замість графіків відключень держава би мала подумати як затрати усі обленерго з приватної власності. Ціни на е/е ростуть, а модернізації та роботи в умовах війни власники не бажають. Звісно, їм краще продати за кордон , набити кишеню, а на людей покласти . Вже ж доведено, що минулої осені-зими більшість відключень була не від пошкоджень мережі після обстрілів, а для заробітку жирних дядь. Ну, пропоную так само сплачувати, як до нас ставляться : хочу - платитиму, не хочу бути спонсором - йдіть к бісу
  • Анатолій

    Козли бідний народ до бідуінів прирівнюють

    В пустелі
  • Михеев Сергей

    Ура
  • Юрій Гудок

    Якого хрена це відбувається??? Скільки можна дурити людей. Все місто обліпили бруківкою.  Будуємо непотрібні мости музеї стадіони та бігові доріжки на сотні мільйонів. Купуємо гармошки барабани гітари на десятки мільйонів гривень. І це під час війни аууу бля!!!  Пройшли більше 6ти місяців часу куди всі дивились чому не копійки не потратили щоб попередити цю проблему? Чому кругом відмивання грошей?

    Саша Шпак reply Юрій Гудок

    Правоохоронці та можновледці набивають кармани. Треба дорозпродати навезені того року генератори

keyboard_arrow_up