У Хмельницькому влаштували дрифт біля “Епіцентру” (ВІДЕО)

У Хмельницькому влаштували дрифт біля “Епіцентру” (ВІДЕО)
  • На парковці біля “Епіцентру”, як і щороку, влаштували дрифт.
  • Вчора, 7 грудня, там зібралися не лише водії, а й глядачі.
  • Дивіться, як все було, на відео. 

Дрифт від хмельницьких водіїв - таке явище час від часу можна зустріти на дорогах чи парковках міста. Нещодавно ми вже розповідали вам про те, як дрифт в центрі Хмельницького влаштували на “BMW”. Патрульним вдалося встановити особу водія та притягнути його до відповідальності - сплатити штраф у сумі 340 та 510 гривень. 

Парковка біля “Епіцентру” - ще одне місце, де водії люблять дрифтувати. Цим займалися там і минулої зими. Вчора, 7 грудня, близько 20:30 там зібралося щонайменше 5 автівок. Серед них - “BMW”, “Renault Kangoo”, “Geely” та інші. Окрім тих, хто займався дрифтом, були й глядачі цього дійства. 

Як все було, дивіться на відео, що нижче.

Відео дня

У патрульній поліції раніше нам повідомляли: подібні дії збоку водіїв - це створення аварійної обстановки. У такому випадку працівники поліції можуть притягнути до відповідальності за частиною 4 статті 122 КУпАП (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху).

Подібне правопорушення тягне за собою накладення штрафу в розмірі 680 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (52)
  • Alex Zaitsev

    С жиру бесятся на Донбасс чтоб ахладились
  • Ivan Storozhuk

    Мусорские дети -
    круче всех на свете! ;)
  • Svetlana Kyshnir

    А вот кто спать не давал, а я думаю что за дебил жужжал
  • Dendroaspis polylepi

    Дуже сумно та смішно...

keyboard_arrow_up