У Хмельницькому встановили рекорд України: в небо здійнялися тисячі ліхтариків (ФОТО, ВІДЕО)

У Хмельницькому встановили рекорд України: в небо здійнялися тисячі ліхтариків (ФОТО, ВІДЕО)
На міському пляжі хмельничани запалили тисячі вогнів і запустили у небо тисячі ліхтариків.

- Сьогодні ви зробили найкращий подарунок своєму місту, всій країні і всьому світу, - рекорд встановлено, - сказала представниця Національного реєстру рекордів України Лана Ветрова. - Рекорд України - за 20 хвилин у небо злетіли тисячі ліхтариків. Точну цифру ми скажемо пізніше. 

По темі: Хмельницький рекорд можуть визнати рекордом року.

На підтвердження організатори отримали сертифікат.

Відео дня

- Ви бачили. як це було гарно? Тож нехай знають всі, що мир - це вибір нашого покоління, - заявив співорганізатор акції Казбек Джурджук. - А ти, Кремль, я не буду лаятися - але просто відчепися від нас.

Рекорд фіксував дрон. Відео можна буде побачити пізніше, обіцяють організатори

Позаду сцени, біля води стояли курсанти. Хлопці зізнаються - прийшли на акцію організовано, але ідею заходу підтримують. Говорять - армія за мир.

У руках більшість присутніх тримали по кілька ліхтариків. Але аби можна було встановити рекорд, ведучий заходу Антон Довлатов просив поділитися "з ближніми".

- Якщо ви тримаєте шість ліхтариків, то ви не встигнете їх запустити разом, - сказав він.

Попри те, що для встановлення рекорду потрібно було, аби ліхтарики разом здійнялися у повітря, частина хмельничан підпалювала гніт раніше...

Ось цей ліхтарик спалахнув у руках в компанії, що підпалила його завчасно. Юнак тушить вогонь у річці.

Приблизно так станом на вечір 27 вересня виглядає пляж

Коли запуск дозволили, то на пляжі відразу стало тепліше від нагрітого повітря

Багато людей прийшли на пляж сім"ями

Ліхтарики летять у бік Заріччя

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Українка

    це дуже гарно
  • Толстихин Сергей

    Назва рекорду "Наймассовіше і найдорожче засрання міста під час війни на сумму 200 000 грн"

    Хмельницька Вика reply Толстихин Сергей

    тому в нас і порядку ніколи не буде, одні гинуть на війні, а інші як дурні скачуть і ліхтарі пускають.Краще хлопцям щось купили

    Vlad Korolevskii reply Хмельницька Вика

    Нашо ти спекулюєш темою війни? До чого це тут?

    Нидзюк Александр reply Vlad Korolevskii

    Яка війна? Де війна? Хмельницкий - найжлобське місто в Жлобоїні. Давайте гасати на байках та спорткарах! Дарма, що доріг нема! Спитаєте до чого тут дороги?
  • Бойко Наталя

  • Бойко Наталя

    відео зі сторони ТЦ "Оазіс"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up