У Хмельницькому запрацювала гостина святого Миколая: що відбувається за її дверима

У Хмельницькому запрацювала гостина святого Миколая: що відбувається за її дверима
  • На відкритті резиденції святого Миколая був справжній ажіотаж.
  • І дорослі, і малі відстояли “кілометрову” чергу, щоб потрапити до чарівного дідуся.

Новорічні свята - чи не єдиний привід, коли можна повірити в казку. У період прикрашених ялинок та ілюмінацій здається, мов все навколо набуває чарівності. Особливо магічні моменти закарбовуються в пам’яті дітей. Адже кому, як не малечі хочеться вірити в чудо найбільше? Саме для маленьких хмельничан у місті запрацювала резиденція святого Миколая. Відбулося це сьогодні, 20 грудня. 

Гостина відкрила свої двері о 17 годині. Та батьки разом із дітьми прийшли на майданчик, що біля кінотеатру Шевченка, завчасно. Саме тому біля дверей резиденції сформувалася довжелезна черга. Ті, хто зайняв місце чи не найпершим, суворо контролювали, аби ніхто новенький “не проліз” вперед. 

Відео дня

І ось, коли двері нарешті відчинилися, зі стін будиночка вийшли дві мишки. Насправді це були дівчата, які почали рахувати дітей. “Один, два, три, чотири, п‘ять, шість, сім, все, більше ніхто не заходить” - сказала одна із мишок. Дорослих не рахували, тож батьки зайшли із малечею. І тут двері гостини зачинилися. Всі інші роззявивши рота чекали своєї черги. Наступних семеро малих “запустили” приблизно через 15 хвилин. Разом із ними зайшли й журналісти vsim.ua.

Всередині резиденція святого Миколая наповнена новорічною атрибутикою. Сам дідусь сидів посеред хатинки. Його обступили діти. Спершу святий Миколай почав вести бесіду із малими. Перші кілька хвилин запитував про добрі справи, які кожен із них робив протягом року. Потім цікавився в кожного, що таке добро. Ну а на десерт - просив віршик. За нього старенький обіцяв подарунок. Ним виявилася книга “Таємниці Хмельвіля”. 

Нагадаємо, що саме вона є першою книгою-коміксом про Хмельницький. Презентував її супер-герой міста Хмельмен ще влітку. Коли ж малі отримали подарунки, їм на заміну до гостини зайшли інші семеро малят зі своїми батьками.

У резиденції святого Миколая на діток чекатимуть щодня до 9 січня 2020 року, крім 31 грудня, 6 і 7 січня. Працюватиме вона з 17 до 19 години.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ирина Ярина

    Не варто тільки негативний досвіт доя дитини. Коли ми туди потрапили. Той "Миколай" вигнав дітей 7 і 8 років. Бо він вирішив, що вони надто дорослі для цього. І ніяка черга його не цікавила і хто скільки стояв теж.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up