У Хмельницькому збиратимуть гроші для лікування 15-річного хлопця

У Хмельницькому збиратимуть гроші для лікування 15-річного хлопця
  • Сергій Швець проживає у Старокостянтинові, а навчається у ліцеї Кам'янця-Подільського.
  • Медики діагностували у хлопця рак. На лікування потрібні великі кошти.
  • Аби їх зібрати, волонтери організовують в місті благодійний концерт. 

Сергію Швецю всього 15 років. Але зараз він знаходиться на лікування в Київському онкологічному центрі. В хлопця діагностували остеосаркома верхньої лівої великої гомілкової кістки четвертої стадії з метастазами. Щоб вижити щоденно потрібні величезні гроші на хіміотерапію. Хлопець має пройти три курси “хімії” до операції, потім йому зроблять операцію з ендопротезування і необхідно ще не менше десяти курсів хіміотерапії та реабілітація.

За словами мами Сергія Наталії, лише на хіміотерапію потрібно від 450 до 500 тисяч гривень. У батьків таких коштів немає. Тому місцеві волонтери артисти вирішили влаштувати на підтримку Сергія благодійний концерт. Подібний вже організовували, щоб зібрати гроші на лікування Артема Харченка. Цього разу на заході виступить сам Артем. 

Відео дня

Також учасниками концерту будуть хмельницькі рок-гурти "Мотор'ролла", "Stanza", ГО Мистецька сотня "Гайдамаки", команда КВН "Отдихаєм вмєстє", акторська школа "Пармезан" та інші. Вестиме захід Антон Довлатов.

Благодійний концерт відбудеться 26 квітня о 18 годині в залі телерадіокомпанії "Поділля-центр", що на Володимирській, 92.  
 
Квитки можна придбати у касі обласної філармонії, у книжковому наметі (біля "Дитячого світу") та за номерами телефонів: 0674304629; 0966294356. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up