Два роки без Скрябіна: благодійний концерт пам'яті музиканта у Хмельницькому зібрав повний зал

Два роки без Скрябіна: благодійний концерт пам'яті музиканта у Хмельницькому зібрав повний зал
  • Благодійний концерт у Хмельницькому організували до другої річниці з дня загибелі Андрія Кузьменка.
  • Виручені кошти з продажу квитків передадуть на лікування волонтера Артема Харченка.

 

Глядачі почали збиратися на концерт ще за півгодини до початку. За 10 хвилин зал телерадіокомпанії "Поділля-центр" заповнився вщент. Серед бажаючих знову послухати пісні улюбленого музиканта - і діти, і дорослі.

Почався благодійний вечір пам'яті зі спогадів про Скрябіна. На екрані - відео одного з виступів, де музикант виконує гімн України. Далі на сцену вийшов муніципальний камерний хор, який заспівав пісню "Мовчати". Саме цю композицію вони виконали на 40 днів після смерті музиканта в ТРЦ "Оазис". 

Заспівав для глядачів і 11-річний волонтер Артем Харченко. Саме на його лікування і підуть виручені під час концерту кошти. Хлопчик має важку недугу. Лікарі діагностували у нього саркому суглобу четвертої стадії. Та юний активіст не здається і продовжує співати. Виступили на концерті і молоді хмельницькі музиканти та гурти.

Відео дня

Влаштували організатори і аукціон для присутніх. На ньому продавали книжки співака, обереги, які виготовляє мама Кузьми, футболку із зображенням Скрябіна та машинку з його колекції. 

Перед концертом можна було купити книжки КузьмиВолонтери збирали кошти на лікування Артема ХарченкаМаша та Аня слухають Скрябіна з дитинстваНа концерт прийшло близько 500 хмельничанМуніципальний хор виконав класичну версію пісні "Мовчати"Артем подякував присутнім, що допомагають йому боротись

Гурт "Панацея" гордиться, що має честь співати хіти Скрябіна

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дмитро Мартинок

    сумуємо
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up