У Хмельницькому знов увімкнуть опалення

У Хмельницькому знов увімкнуть опалення
  • Сьогодні, 16 квітня, батареї в домівках хмельничан стануть теплими.
  • Опалення увімкнуть через погіршення погоди.

Сьогодні,16 квітня, батареї в домівках хмельничан знову стануть теплими. Увімкнути опалення вирішили в міській раді. Відповідне розпорядження вже підписав міський голова. 

  • Коли ми відключали опалення, три дні поспіль середньодобова температура була +8 градусів. І ми мали повне право вимкнути теплопостачання. Також ми зважали, що на найближчий час обіцяли потепління і добова температура не мала падати нижче позначки +8. Через те, що зараз у нас похолодання, його ми не очікували, було прийняте рішення увімкнути опалення у будинках, - розповів заступник міського голови Анатолій Нестерук

Наразі опалення вже вмикають. Надходитиме воно до будинків хмельничан поступово. Тому батареї можуть потепліти не відразу.

Відео дня
  • Зараз запустили систему, труби будуть потроху прогріватися, тому вони можуть потепліти не одразу. В деяких квартирах батареї можуть бути холодні через завоздушення, але це тимчасово. Поки опалення плануємо запустити на найближчі 3-4 дні. Далі все залежить від погоди, - зазначив Анатолій Нестерук.

Нагадаємо, що опалення у Хмельницькому вимкнули 8 квітня. У дитячих садочках та школах теплопостачання не відключали взагалі.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (64)
  • Юля

    Додумались нарешті. Вже 2 тижні дуба різали, панельний дім, на вулиці тепліше ніж в квартирі було, відкривала вікна шоб нагрітися. Вже всі переболіли, ні одітися ні помитися толком, а в кого ще маленькі діти, то взагалі. Вчора включили шось нарешті, сижу біля труби і вона Не Тепла, але хоч не льодяна як завжди. Мкр Раково
  • Лилия Заржицкая

    Камянецька теплі.  Ура
  • Людмила Новикова

    Вшладимирская 78 холодно собираемся идти в мерию греться
  • Галина Мазур

    Поки включать, то на вулиці буде  +20.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up