У хмельницькому зоокуточку з'явилася нова тварина

У хмельницькому зоокуточку з'явилася нова тварина

Днями у зоокутку в парку імені Чекмана "поселилася" нова тварина. Маленька вівця вивчає територію поруч із клітками, де жили кенгуру та єнот.

Із хмельницького звіринця останнім часом надходили лише погані новини. Нещодавно у зоокутку померли фазан та баран. Через скандал звільнили двох працівників. Нагадаємо, що дресирувальник Сергій Пальохін забрав подарованих ним єнота та кенгуру.  

Але зоокуточок продовжує працювати і радувати маленьких відвідувачів, яких, до речі, після поганих звісток не поменшало. Доглядальниця тварин Наталія Розум'як розповіла журналістам «ВСІМ», що овечку взяли взамін  барана. У кого придбали тваринку пані Наталя не цікавилась.  

- Я навіть не встигла вівцю назвати, - розповідає доглядальниця Наталя Розум’як, - Її лише позавчора привезли. Овечка ще не освоїлася, всіх боїться. Вона ж раніше ходила у стаді, а тут сама, та й відвідувачів багато. Та вже потроху звикає. 
Вівця мешкає та пасеться на острівці. По-сусідству із в’єтнамськими свинками, нутріями та павичем. Поруч вже бігають галасливі дітлахи, яким кортить побачити нову жительку звіринця.

Відео дня

Підготувала Олена Похитун 

Читайте також: Ветлікарі пояснили, від чого померли тварини у хмельницькому зоокуточку 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ксенія

    Діти  сьогодні  ходили і  бачли  голодне  козеня  та  баранчика ,котрі з  рук  виривали  їжу.Та нехай  заберуть  тих  бродячих  псів і котів   біля  взоду .Це  жах.

    Ольга Иванова reply Ксенія

    А куди забрати бродячих псів і котів? Потруїти, постріляти, подушити? Аби вам було зручно.

    Ксенія reply Ольга Иванова

    Шановна  Ольго ,для зручності  всіх  - У   ПРИТУЛОК ...... Під  зоокуточком  бродячих   псів і  котів  більше  ,ніж  тварин у зоокуточку (не рахуючи  пари десятків  черепах ).

    Анонім reply Ксенія

    Що ти несеш, не вірю, що хоч раз там була, . Злобна мамашка

    Ксенія reply Анонім

    Злобна  людино ,коли  не  віриш  -сходи  до  гадалки  ,а потім  в зоокуток  парку   і "роззуйте "очі  ......

    Ксенія reply Анонім

    Відвідуємо  щоденно  і  плочу  за  себе  і дитину  ,таких  хмельничан   дуже  багато  ,але   тварини  все  гірше  і гірше  виглядають ,а  при вході   збір  бродячих  псів  і  котів  з  розкиданою  їжею -це  жах.  Вся злоба  у  вас.....

    Ксенія reply Анонім

    Несете  Ви,,я констактую  факти.Особливо  жутко ,коли   лебеді  голодні  ганяють за  людьми .На моїх  очах вчора  знайому  цапнув  лебідь за  долоню  до крові .Моя  дитина  побачила  і  вже  сьогодні  ми зайшли  та  боїмося  лебедів.Такого  ніколи  раніше  не  було .У  чому  справа ?  Але  сьогодні  ми з сім 'єю  відвідали  зоокуточок  у  м-ні Дубове.  Море  задоволення.Знаходитья  за  оптовим  ринком  вниз  до  озера  ,там є  вказівник.  Там  у  побудовпних  вольєрах  і  є  єнот ,кенгуру ,козлик ,мавпочка  ,лев  з  левицею  та  можливість  сфотографуватися з  чотирьма  левенятами.І  все  абсолютно  безкоштовно ,окрім  того  ,що  самі  забажаєте  залишити  тваринкам.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up