У Хмельницькводоканалі подарують футболку за оплату на рік вперед

У Хмельницькводоканалі подарують футболку за оплату на рік вперед
  • Футболку з написом “Води нема, але ви тримайтесь” подарують тому, хто внесе абонплату на рік вперед.

“Води нема, але ви тримайтеся”, - такий напис на футболці виконуючого обов’язки директора “Хмельницькводоканалу” Олександра Новосада. У ній він з’явився у сюжеті ТРК “Місто”. Скрін з відео почали ширити соцмережами. 

Напис на футболці містяни стали сприймати по різному. Одні з гумором, інші - скептично. “Населення скоро почне вірші писати про відсутність води і електрики”, - відповіла одна з хмельничанок. 

Олександр Новосад відреагував на поширення своєї світлини. У Facebook він повідомив, що подарує футболку тому, хто внесе абонплату на рік вперед. Зазначив, що це буде особливий подарунок від “Хмельницькводоканалу”. Крім того в.о. директора звернувся до боржників із проханням сплатити кошти. 

Відео дня

Нагадаємо, що в Хмельницькому зберігається ряд споживачів, які є боржниками. У десятці - багатоповерхівка на Львівському шосе, 39/1. Загальний борг по будинку становить понад 470 тисяч гривень. Дізнавайтеся, хто винен гроші “Хмельницькводоканалу”, тут. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (74)
  • Mozhet love

    Ви б краще не дарували футболки, а просто допомагали людям з оптимізацією витрат споживання... Та просто тарифи не так підіймали абонентам. І тоді людям вистачить грошей на багато чого, в тому числі і на нову футболку, ковдри для зими https://optzakupka.com.ua/kovdry-optom/kupyty-kovdru-shtuchnyi-lebedynyi-pukh

  • Лялька Доротюк

    Це знущяня над людьми попробуйте прожете на одну пенсию
  • Елена Артеменко

    А в часи правління вашого любого Порошенка,мабуть фіалками пахла та вода.
  • Галина Витковская

    Яку????Водонепропускну?????Стидоба

keyboard_arrow_up