У Кам’янці-Подільському стартує безкоштовна освітня програма для підприємців

У Кам’янці-Подільському стартує безкоштовна освітня програма для підприємців
Фото ілюстративне
  • Участь можуть взяти керівники мікро-, малих та середніх підприємств. 

  • Для представників Кам’янець-Подільської тергромади вона буде безкоштовна, але долучитися можуть підприємці з інших регіонів. 

Громадська організація “CMC-Ukraine” оголосила новий проект. Вони впроваджують «Онлайн школу маркетингу та розвитку бізнесу» для підприємців з Кам’янець-Подільського. Про це повідомляють на сторінці об’єднання у Фейсбук.

Для кого цей проект

Проект створили спільно «CMC-Ukraine» та Кам’янець-Подільська міська рада. Його ціль — допомогти українським мікро-, малим та середнім підприємствам (ММСП) розробити перспективну бізнес-модель та чітку і дієву маркетингову стратегію.

Мета програми – створити кращі умови для розвитку підприємств, підтримати інновації та стимулювати експорт задля сталого й рівномірного економічного зростання.

Відео дня

Участь у програмі можуть взяти керівники українських мікро-, малих та середніх підприємств. Повністю безкоштовна участь передбачена для представників Кам’янець-Подільської ОТГ. Проте, підприємці з інших громад України також можуть скористатися навчанням.

Формат та заявка

«Онлайн школа маркетингу та розвитку бізнесу» складатиметься з 8 щотижневих навчальних сесій. Кожна по 2,5 години. Крім того, будуть практичні консультації з розвитку бізнес-ідей учасників.

Програма відбуватиметься онлайн через платформу Zoom. Термін — з 25 травня по 20 липня. Початок занять щочетверга з 16:00 по 18:30.

Для того, щоб взяти участь потрібно заповнити гугл-форму. Запис до школи – за попередньою співбесідою. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up