У Лісовогринівецькій громаді відкрили меморіальні дошки трьом загиблим Героям

У Лісовогринівецькій громаді відкрили меморіальні дошки трьом загиблим Героям
Тут і далі фото зі сторінки Хмельницького ТЦК та СП

Дошки пам’яті відкрили, аби закарбувати в історії вчинки Анатолія Ломовцева, Романа Бондаря та Олексія Демчука.

Днями у двох селах Лісовогринівецької тергромади відкрили меморіальні дошки полеглим героям. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницького обласного терцентру комплектування та соцпідтримки. 

Пам’ятні дошки встановили Ломовцеву Анатолію Олександровичу, Бондарю Роману Володимировичу та Демчуку Олексію Петровичу, щоб назавжди закарбувати в історії їхні героїчні вчинки.

Так, у селі Шпичинці урочисто відкрили меморіальну дошку Анатолію Ломовцеву. Він загинув у грудні 2022 року. Також урочисте відкриття відбулося і в селі Моломолинці, де відкрили пам’ятні дошки двом загиблим героям, які поклали своє життя за Батьківщину – Роману Бондарю та Олесію Демчуку. 

Відео дня

Вшанувати пам'ять прийшли рідні, жителі села. На відкритті були присутні військові. Вони подякували рідним за синів, які віддали своє життя за Україну. Право відкрити пам’ятні дошки воїнам, які віддали своє життя, захищаючи Батьківщину, надали рідним загиблих. Після того до них поклали квіти та свічки, а згодом їх освятили представники духовенства.

— Меморіальні дошки – як символ про тих, хто пройшов війну, хто своїми грудьми прикривав рідну землю, — додають у військкоматі. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ванда Скрипка

    Вічна пам'ять царство небесне нашим героям 🥲🥲🥲
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативна інформація, цікаві та важливі новини у нашому Telegram-каналі - https://t.me/+gtHqKqD7B0o3N2Uy

keyboard_arrow_up