У “Малібу” забрали хмельницький пляж: що зміниться

У “Малібу” забрали хмельницький пляж: що зміниться
На пляжі встановили першу кабінку для перевдягання. Фото зі сторінки УЖКГ у Facebook
  • Хмельницький пляж повернули у власність міста.

  • Його благоустроєм займатимуться комунальні служби.

  • Що планують зробити і скільки на це витратять?

Територія пляжу була передана в оренду ТОВ “Браво” на 20 років. У товариства ділянку для користування позичила власниця кафе “Малібу” Анаїда Ділоян. Саме вона відповідала за утримання та благоустрій пляжу. У відділі благоустрою УЖКГ повідомили, що підприємець не виконувала умов договору. Тому договір оренди із ними розірвали.

Тепер пляжем опікуються комунальні служби міста. До початку купального сезону вони планують оновити міський пляж. Вчора, 19 березня, встановили першу кабіну для переодягання. Про це повідомило управління житлово-комунального господарства на своїй сторінці у Facebook.

Відео дня

За інформацією щодо майбутніх оновлень на міському пляжі журналісти vsim.ua до начальника відділу благоустрою УЖКГ Тетяни Циб. За її словами, на приведення до ладу пляжної зони витратять 325 тисяч гривень.

  • До початку купального сезону плануємо встановити 3 кабінки для переодягання. Одну ми вже встановили. Також буде встановлено десять парасольок-”грибочків” від сонця, три нових питних фонтанчики, завезуть пісок. Крім цього, проведуть чистку акваторії пляжної зони, - розповідає Тетяна Циб.

Що стосується майбутнього туалету на пляжі, очільниця відділу благоустрою УЖКГ зазначила, що користування вбиральнею буде платним. Усі необхідні комунікації вже підвели. Зараз тривають внутрішні роботи.

Журналісти vsim.ua спробували зв’язатися із підприємицею, однак зробити цього не вдалося.

Читайте також: На пляжі та у дендропарку з’являться нові туалети

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Вікторія Мостицька

    Ще туалет, але чогож платний?????? ... туалети у  місті  Хмельницькому  мають бути безкоштовними!! !!!!
  • Ольга

    Якось зіштовхнулась з хамством зі сторони А.Д., бо сіла на щойно встановлену лавку на «її пляжі».
  • Наталья Именина

    Если бы и речку очистили, а то в зелёной воде купаться как-то не очень

    валентина reply Наталья Именина

    Не смеши людей, её чистят, миллион коммун служб работает, новая техника покупается за миллионы грн ежемес , её чистят, ты просто этого незамечаеш =))
  • Саша Легай

    Нічого не зміниться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up