На пляжі та у дендропарку з’являться нові туалети

На пляжі та у дендропарку з’являться нові туалети
Туалет на міському пляжі
  • Перший з них вже будують.

  • Зводить його та ж фірма, що будувала бізнес-центр «Парус».

  • Ще один може з’явитися у дендропарку «Поділля».

Вже скоро в Хмельницькому стане більше громадських вбиралень. У квітні має запрацювати туалет біля «Дитячого світу», який встановили у січні цього року. Міському бюджету він обійшовся в 950 тисяч гривень. Проект рішення виконавчого комітету передбачає, що за користування хмельничанам доведеться заплатити 5 гривень.

Будівництво ще однієї нової громадської вбиральні триває зараз біля міського пляжу. Зводить туалет будівельна компанія «Укрбудсервіс Поділля», яка будувала розташований поряд бізнес-центр «Парус». З’явитися нова вбиральня мала ще влітку минулого року. Представник фірми розповідав журналістам vsim.ua, що будувати новий туалет вирішили для того, щоб можна було знести старий. Він розташований поряд із будівлею бізнес-центру та псує загальний вигляд.

Після будівництва вбиральню передадуть на баланс комунального підприємства «Парку і сквери міста Хмельницького». Зроблять це безкоштовно. Коли місто отримає новий туалет, наразі невідомо. Начальник відділу благоустрою управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради Тетяна Циб розповіла, що комунікації до споруди вже підвели. Зараз там тривають внутрішні роботи. Чи доведеться платити за відвідування вбиральні, також невідомо, адже це питання чиновники ще не розглядали. Однак Тетяна Циб говорить, що проектом передбачене місце для людини, яка наглядатиме за туалетом.

Відео дня

12 березня на сайті міської ради з’явився проект рішення виконавчого комітету, який передбачає надання управлінню ЖКГ дозволу на встановлення модульної вбиральні у дендропарку «Поділля». Коли там з’явиться громадський туалет, невідомо, оскільки зараз саме триває виготовлення проектно-кошторисної документації. За словами Тетяни Циб, міський бюджет передбачає, що нова вбиральня обійдеться приблизно в 400 тисяч гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ирина Зайченко

    Наконец то.
  • Oleg Kravchuk

    Той що за лям. Запрацює після сесії міської ради.де затвердять тариф на користування,і утримання на балансі міста.

    Oleg Kravchuk reply Oleg Kravchuk

    Буде.,все буде.
  • Андрій Сергійович

    Походу сподобалось деребанити бабоси за сральню...
  • Андрій Гайдученко

    Нарешті
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up