У МОЗ прокоментували ймовірність введення в Україні локдауну на зимові свята

У МОЗ прокоментували ймовірність введення в Україні локдауну на зимові свята
Фото ілюстративне
  • У міністерстві не відкидають, що доведеться вводити тотальний карантин з прив’язкою до новорічних свят.
  • Але буде це лише у випадку стрімкого приросту добових випадків COVID-19. 

У Міністерстві охорони здоров'я України допускають введення жорсткіших обмежень в Україні у випадку стрімкого приросту добових випадків інфікування COVID-19. Про це в ефірі Україна 24 повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, пише УНІАН.

"Введення будь-яких карантинних обмежень вводяться лише з точки зору епідеміології, виходячи з цифр зростання.. І коли ми пропонуємо карантин, то є розрахунки Мінекономіки, чи можемо це витримати. Ми виходимо з цих речей і шукаємо баланс", – заявив Степанов.

Відповідаючи на запитання, кого насамперед зачепить локдаун,  Степанов зазначив:

Відео дня
  • "Цей карантин буде торкатися усіх без виключення, як це було навесні. Щодо відпрацювання – ми ж розуміємо, що такий жорсткий карантин завдасть удару економіці незалежно від того, коли його вводити". 

Нагадаємо, напередодні міністр культури Олександр Ткаченко запропонував ввести двотижневий жорсткий карантин під час новорічних і різдвяних свят та відмовитись від масових заходів.   

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Тамара Клінчук

    нічого це не дасть зовсім, але комусь це вигідно
  • Валентина Вонсович

    Вже треба карантин, а не на свята. На свята більшість сидить дома
  • Lilia Radetska

    А це що не різкий приріст? Вводьте вже той карантин.
  • Таня Краснюк

    Оце зараз масочники обрадуються ,що можна дома сидіти і з балконів знімати порушників😂😂😂😂

    Хуан Матус reply Таня Краснюк

    Ти ніяк не заспокоїшся, я бачу. Бажаю тобі твоїх заслужених 17к грн.

    Валентина Вонсович reply Таня Краснюк

    Таня Краснюк Я теж не вірила, але коли померла молода, сповнена сил життєрадісна людина за пару днів, то в мене поселився страх. Вона просто почала кашляти  і все
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up