У музичному коледжі Хмельницького обиратимуть керівника. Хто претендує на посаду?

У музичному коледжі Хмельницького обиратимуть керівника. Хто претендує на посаду?
Фото Хмельницької обласної ради
  • Є дві кандидатури на посаду директора. 

Цього тижня у Хмельницькому обиратимуть нового директора музичного коледжу. Рейтингове голосування на виборах відбудеться у п’ятницю, 22 грудня. Про це повідомили в Хмельницькій обласній раді. 

На посаду директора Хмельницького фахового музичного коледжу імені В.І. Заремби претенденти заздалегідь подали документи. Голова обласної ради Віолета Лабазюк внесла на вибори дві кандидатури. Обидві відповідають Закону України «Про фахову передвищу освіту».

Хто серед претендентів:

Відео дня

Що відомо про кандидатів

Віктор Бернацький

Він народився 1964 року. У 2002 року Віктор Бернацький закінчив Київський Національний Університет культури і мистецтв, за спеціальністю: «Викладач, режисер естради», а ще через 12 років — магістратуру ХУУПу як адміністративний управитель. Працює викладачем відділу «Спів» з 2001 року, є засновником спеціалізації «Естрадний спів». 

Також із 2002 року працював в оргкомітеті Всеукраїнського конкурсу «Червона Рута», є членом журі цього конкурсу. Із 1989 по 2004 рік виступав з концертами як співак по містах України. В його творчому доробку є обробки народних пісень, аранжування для вокально-інструментального гурту та власні авторські твори.

За час роботи викладачем Хмельницького музичного коледжу ім. В.І. Заремби випустив понад 30 студентів, серед яких – лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів. А із 2012 року очолює колектив Хмельницького музичного коледжу ім. В.І. Заремби. 

Майя Онищук

Вона народилася 1 травня 1977 року. Закінчила Хмельницьке музичне училище імені В. Заремби. Згодом Донецьку державну консерваторію імені С.С. Прокоф'єва. 

Із 1999 року працює у Хмельницькій обласній філармонії. Є заслуженою артисткою України та артисткою оркестру Академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля", солістка-інтрументалістка. 

Майя Онищук — відома скрипалька, телеведуча, волонтер, володар «Подільського Оскару». У 2014 та 2015 роках вона ввійшла в топ-25 «Успішних жінок Хмельниччини». Представляла дні України в Золотій королівській залі Сенату у Парижі.

Нагороджена Грамотою Міністерства культури і туризму Укаїни (2006), неодноразово нагороджувалась Почесними грамотами і відзнаками місцевих органів влади. В репертуарі скрипальки сучасні жанри: фольк, поп, рок-музика, хіти сучасних композиторів. 

Кого з них, на вашу думку, варто обрати директором фахового музичного коледжу імені В.І. Заремби?

Читайте також: Будівлю колишнього музучилища зобов’язали вилучити з переліку пам'яток історії Хмельницького, — суд

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач04

    Найкраща кандидатура на дану посаду Віктор Бернацький!!!
  • Читач95

    Бернацький❗
    Керує,і нехай на далі продовжує.
    Ніякого скандалу ніколи не було,все культурно як і має бути...
    І люди гарно відзиваються.
  • ЧитачЧитачів

    Варто обрати Лесю Нікітюк або Дядю Жору.

keyboard_arrow_up