У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС

У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
Фото Енергоатома
  • У Нетішині розмістять будинки для 242 родин.
  • Це сім’ї працівників ЗАЕС, які зводитимуть нові енергоблоки й добудовуватимуть наявні.

У Нетішині тривають підготовчі роботи до розміщення модульного містечка для працівників Запорізької атомної електростанції. Зведуть 4 будинки. Загалом містечко розгорнеться на 3,1 гектара. Там житимуть 242 родини. Про все це повідомляють в «Енергоатомі».

Оглянути майданчик, де буде розташоване містечко, на Хмельниччину прибули очільник «Енергоатома» Петро Котін та президент і головний виконавчий директор Westinghouse Electric Company Патрік Фрагман. Воно буде передбачене для фахівців ЗАЕС, які братимуть участь у зведенні нових енергоблоків AP1000 за технологією Westinghouse та добудові блоків №3 та 4.

Відео дня

Керівник Енергоатома додав, що цей проєкт реалізовуватиметься за підтримки Уряду Королівства Швеції. А Патрік Фрагман розповів, що будівництво нових енергоблоків передбачає не тільки залучення персоналу, а і створення комфортних умов для їхнього побуту. 

Нагадаємо: 11 квітня «Енергоатом» заявив про початок будівництва на Хмельницькій АЕС п'ятого та шостого енергоблоків за американською технологією. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Валерий Дорогань

    Таких блоков в мире начато всего 4 м те будут недостроены, они в США, а компания Вестенхауз   финансовые спекулянты торгующие недвижимостью, зарегистрированы в Канаде ....

    Es fero reply Валерий Дорогань

    бл... він вас так тхне рашнятиною.... я все розумію.але що вам заважає вивчити мову України і перестани гнати на Америку? ВСІ знають що найперше що робить рашнятина - цен гонить на США. це в принципі було за часів союзу. але у вас нічого не змінилось. все негатив все критика. де рашка там гній.

keyboard_arrow_up