У парку Чекмана відбувся медовий ярмарок. Що там продавали?

У парку Чекмана відбувся медовий ярмарок. Що там продавали?
Тут і далі фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Більше 50 продавців та продавчинь представили свою продукцію для хмельничан. 

  • Розповідаємо що було в асортименті та які майстер-класи проводили для відвідувачів. 

У суботу,19 серпня, в обласному центрі відбувся медовий ярмарок. Захід традиційно був присвячений до Яблучного Спаса та проходив у парку культури і відпочинку імені Михайла Чекмана.

На ярмарку були присутні справжні пасічники, які буквально цього тижня завершили викачку меду, повідомили в міській раді. Серед медового асортименту був соняшниковий, гречаний, ріпаковий, акацієвий мед, різнотрав’я. Також можна було придбати супутні продукти бджільництва, такі як пилок, перга, маточне молочко. Свою продукцію пропонували бджолярі Хмельницької громади, а також пасічники з інших громад області. 

Загалом на ярмарку представляли медові товари більше двох десятків пасік. А всього свою продукцію відвідувачам виставили понад 50 продавців.

Відео дня

Серед іншого, на ятках були лавандовий мед, яблучні чипси, варення, джеми, карамель, різноманітні сорти та види сиру, як від місцевих виробників, так і від виробників, які приїхали до Хмельницького з Гуцульщини. На будь-який смак продавали і хлібобулочну продукцію.

Окрім того, майстри народного мистецтва виставили прикраси та вироби із бісеру, в’язані іграшки, брелки, ляльки мотанки, прикраси із епоксидної смоли, брошки, віночки, вишиті картини та багато іншого. На ярмарку можна було придбати і ароматизовані свічки ручної роботи, мотанки, ексклюзивні гарбузики з ручним розписом.

Для відвідувачів ярмарку проводились майстер-класи з вінкоплетення із живих квітів, розпису екоторбин, виготовлення прикрас з тіста для хлібобулочних виробів та розпису медових пряників.

Також на ярмарку можна всі охочі могли долучитися до загальноміського збору на 1 000 дронів-камікадзе. 

— Кожен внесок є важливою частиною нашої спільної перемоги. Маємо пам'ятати, що саме завдяки надзусиллям наших захисників ми можемо проводити заходи та підтримувати бізнес, — додають в мерії. 

Як проходив ярмарок можна переглянути на світлинах:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up