У поліції Хмельниччини - поповнення. Набрали слідчих та дільничних

У поліції Хмельниччини - поповнення. Набрали слідчих та дільничних
  • В райвідділках поліції області бракує слідчих та дільничних. Після конкурсу на посадах буде працювати 74 новачки. 
  • Нові поліцейські вже склали присягу і приступатимуть до служби.
  • Кожен четвертий з них - жінка.

У поліції продовжують формувати нову структуру. Через це не вистачає кадрів, зокрема слідчих, дільничних та інспекторів груп швидкого реагування. Минулого року Нацполіція оголосила набір. Кандидати пройшли тестування на рівень загальних навичок та знання законодавства. Це був перший етап після подачі анкет. Після цього вони пройшли військово-лікарську комісію, спеціальну перевірку, психологічні тести і фізичну підготовку. Кращих з них відібрали на 4-місячне навчання. 

Сьогодні, 12 лютого, присягу склали 74 нових поліцейських. Серед них 54 хлопці і 20 дівчат. Кожному з них - до 30 років. Відзавтра вони почнуть нести службу у районах Хмельницької області. Працюватимуть у групах швидкого реагування та райвідділах поліції. Журналісти vsim.ua поспілкувались з новачками. 

Відео дня

Побережна Олеся, поліцейська з обліку та зберігання речових доказів і озброєння Ярмолинецького ВП у Хмельницькій області

Вік: 25 років

- Я про це мріяла дуже давно, але життя склалося так, що пішла в математику. Але коли побачила, як поліція захищає людей і допомагає їм, то зрозуміла, що хочу тільки сюди. Я хочу сама нести ті зміни і щоб було краще житти. Буду сумлінно служити і виконувати свої обов'язки. Я переживала, як поставляться люди, але колектив мене дуже тепло прийняв. Вдячна своїм керівникам. 

Андрій Мудрик, рядовий поліції у секторі реагування патрульної поліції у Дунаївцях

Вік: 20 років

- Ще з дитинства мріяв стати міліціонером, боротись зі злочинцями. Тепер от став поліцейським. Хочу, щоб давали повноваження поліції. Ну і щоб була матеріальна вигода. Хочу, щоб не було корупції і вдасться щось поміняти у Хмельницькій області.

Аліна Маліцька, помічник чергового сектору реагування патрульної поліції у Кам'янці-Подільському

Вік: 20 років

- Потрібно наводити порядок у Кам'янецькому районі. Я буду відповідати на дзвінки, старатимуся швидко реагувати на повідомлення громадян. За освітою я юрист, тому хочу, щоб все було закону. 

Олександр Федорук, рядовий поліції у секторі реагування патрульної поліції у Летичеві

Вік: 22 роки

- Було багато реклами, всюди казали, що це престижно. Вирішив спробувати і пройшов. Робота нелегка, але я буду їздити зі своїм напарником. Я впевнений, що зможу покластися на нього, а він - на мене. Я не боюсь, бо напарник у мене хороший.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up