У пожежах на Хмельниччині згоріли 2 автівки (ФОТО)

У пожежах на Хмельниччині згоріли 2 автівки (ФОТО)
Тут і далі фото з ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Пожежі виникли в селі Корчівка та в Городку.

Одразу 2 пожежі в автомобілях трапились в суботу 6 серпня. 

Спершу загорілось неподалік села Корчівка Хмельницького району. Об 11:40 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що горить автомобіль “ВАЗ 2107”. Гасити вогонь вирушили рятувальники поста в селищі Антоніни. Вогнеборці ліквідували займання о 12:08. 

Відео дня

Згодом почав горіти автомобіль в містечку Городок. Вже о 15:14 городоцькі пожежники виїхали на гасіння “Chevrolet Aveo”. Займання погасили о 15:20. Вогонь пошкодив моторний відсік та салон автівки.

Нещасних випадків на пожежах не було, повідомляють в управлінні з надзвичайних ситуацій. 

Нагадаємо, нещодавно неподалік Базалії на Теофіпольщині на польовій дорозі загорівся комбайн. Водій сільгосптехніки намагався самотужки приборкати полум'я вогнегасником та підручними засобами. Коли на місце події прибула чергова варта рятувальників, палала кабіна та моторний відсік комбайна. Відео як це було дивіться за посиланням. 

Згодом, у Хмельницькому в приватному гаражі в провулку Героїв Маріуполя у Хмельницькому виникла пожежа. Детальніше переглядайте на відео за посиланням

Додамо, наприкінці липня на Хмельниччині вночі горіло поле з пшеницею. Через сильний вітер, вогонь швидко набрав обертів та встиг знищити 20 гектарів пшениці. Надзвичайникам та аграріям спільними зусиллями вдалося врятувати було врятовано 32 гектари пшениці на корені. Причина пожежі наразі встановлюється. Детальніше про це та що думають читачі vsim.ua з цього приводу читайте за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up