У Хмельницькому через підгорілу їжу викликали поліцію та пожежників

У Хмельницькому через підгорілу їжу викликали поліцію та пожежників
  • Інцидент стався сьогодні, близько 15:30, в мікрорайоні Ракове.
  • З однієї із квартир багатоповерхівки по провулоку Незалежності помітили дим.
  • Мешканці будинку викликали рятувальників.

Сирени пожежників та поліції лунали сьогодні, 25 травня, у мікрорайоні Ракове. Їх викликали мешканці багатоповерхівки по провулоку Незалежності, 7. Там близько 15:30 з однієї із квартир помітили дим. Сусіди відразу ж піднялися до відповідного помешкання, але їм ніхто не відчинив. Тоді вони викликали пожежників. На місце відправили бригаду рятувальників. Але пожежників до помешкання також не впустили.

Господарі квартири відчинили двері лише після приїзду поліції. Правоохоронцям вони сказали, що відпочивали і не чули, як у них на кухні підгорів обід. Через це у під’їзді стояв стійкий запах горілого та йшов дим. Пожежники обстежили квартиру. Жодного займання на місці події вони не виявили.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9"> Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Галина Корпан

    Пожарники 3шт,скорих-2шт,міліції-2шт,і це тільки за підгорілої їжі круто!
  • Larisa Prokopchyk

    у ФБ сиділи))
  • Сергей Попович

    И за чей счёт этот банкет? Видать опять за налогоплательщиков.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up