У розшук оголосили прислужника в храмі УПЦ (МП), який у Хмельницькому побив військового

У розшук оголосили прислужника  в храмі УПЦ (МП), який у Хмельницькому побив військового
Скрин з відео
  • Іподиякон «моспатріархату» зник після того, як у храмі побив військового.

Поліція Хмельниччини оголосила в розшук іподиякона УПЦ (МП) Ігоря Слободяна, який 2 квітня у Свято-Покровському кафедральному соборі в Хмельницькому побив колишнього військового Артура Ананьєва.

Відповідне сповіщення оприлюднили на сайті МВС у розділі «Розшук».

Відео дня

Датою зникнення Ігоря Слободяна вказано 5 квітня. Саме цього дня правоохоронці оголосили прислужнику в московській церкві підозру за статтею про умисне легке тілесне ушкодження Кримінального кодексу.

Про зникнення підозрюваного служки  ще 4 квітня в прямому ефірі телеканалу «Прямий» інформував депутат Хмельницької міської ради Олександр Василишин.

«Той піп, який підняв руку на нашого захисника-воїна, йому вчора Національна поліція підозру оголосила, - зазначив. - А на сьогодні стало відомо, що він вже втік з України. По крайній мірі з міста Хмельницький. І вручили цю повістку до слідчого його батькам».

Додамо, що в справі про побиття військового у приміщенні храму слідчі Нацполіції відкрили додаткове кримінальне провадження за ч.1 статті 125 Кримінального кодексу України. Це зробили за заявою Артура Ананьєва.

Нагадаємо, 2 квітня зранку депутат облради Віктор Бурлик повідомив, що військовий Артур Ананьєв пішов в московський храм щоб задати питання «Скільки людей ще має загинути, щоб люди перестали ходити в московський патріархат?» Натомість іподиякон накинувся на бійця. На місце викликали поліцію. Деталі та відео події читайте в матеріалі У соборі Хмельницького прихильники моспатріархату побили військового (ВІДЕО)

На бійку відреагували в мерії та ОВА. Відбулися «релігійні» сесії. Депутати припинили користування УПЦ (МП) усіма земельними ділянками на території громади.

Після інциденту в храмі Хмельницького по всій Україні покотилися хвилі зборів релігійних громад з вимогою переходу з «моспатріархату» в лоно ПЦУ.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (513)
  • Станіслав Сеник

    Богові-Богове.Військовому-Військове.Думайте як хочете.
  • Петр Васечкин

    Даст Бог спасётся от вас !!!!!
  • Сергей Хальзев

    Ага,уже не священника)))) Так скоро выяснится как все было на самом деле....
  • Шелудько Раїса

    А чого не затримуєте тих ,хто бореться зі священиками, їх не розшукуєте?

keyboard_arrow_up