У сервісному центрі МВС змінився графік: як працюватиме установа

У сервісному центрі МВС змінився графік: як працюватиме установа

Сервісні центри МВС переходять на п’ятиденний робочий графік. 

Сервісні центри МВС понад 4 місяці працювали за шестиденним робочим графіком. З початком осені режим роботи вирішили змінити. Тож вже з 1 вересня Центри переходять на звичний графік роботи. При цьому субота, як це було до початку дії воєнного стану, є робочим днем. Про це повідомляють на сайті Урядового порталу.

Графік роботи СЦ

Територіальні сервісні центри працюватимуть з вівторка по суботу.  Розпорядок роботи територіальних сервісних центрів МВС:

  • Відео дня
    /li>

Із графіком роботи, а також із контактними даними кожного окремого сервісного центру МВС по Україні, можна ознайомитись також завдяки зручній карті.

Нагадаємо, в Хмельницькому сервісний центр МВС розташований по Західно-Окружній, 11/1. 

— Варто зважати, що найбільша кількість відвідувачів спостерігається у вівторок та суботу, а отримати талон в терміналі ви можете не пізніше, ніж за годину до кінця робочого дня, визначеного графіком роботи відповідного сервісного центру МВС, — додають в Урядовому порталі. 

Як отримати послугу в СЦ?

Аби заздалегідь спланувати свій візит і якомога швидше та зручніше отримати послугу в сервісному центрі радять дотримуватися певного алгоритму:

Нагадуємо, що консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефонами (0382) 66-42-12, (044) 290-19-88 або на сторінці регіонального сервісного центру МВС у Фейсбук

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up