У сквері Шевченка немовлят годували груддю, а татусі спробували себе у ролі перукарів

У сквері Шевченка немовлят годували груддю, а татусі спробували себе у ролі перукарів
  • В парку Шевченка вже всьоме відбувся фестиваль "Family Fest", що присвячений міжнародному тижню підтримки грудного вигодовування.
  • На святі дітки «підкріплялись» маминим молоком. А татусі вчились робити зачіски та "крутити педалі". 
  • Найбільш активні отримували подарунки від організаторів. 

Хмельницький вже всьоме проводить фестиваль для батьків та їхніх діток. Цього разу на свято завітало не так багато малечі, як минулого року. Та незважаючи на це, всім було весело та цікаво. Розпочався "Family Fest" з традиційного флешмобу. Семеро молодих матусь просто неба годували свої немовлят груддю. Таким чином хотіли популяризувати користь грудного вигодовування. 

Після цього кожен з батьків міг спробувати свої сили у конкурсах. Матусі і татусі намагались зробити якнайкращу зачіску для своїх донечок. А потім разом з синочками тягнули машинки на швидкість. 

Для присутніх облаштували і дві цікаві фотозони. Фотографувались там не лише по одному, але й цілими родинами. Неподалік облаштувати фотосушку, де можна було побачити матусь, які годують груддю. 

Відео дня
Під час флешмобу матусі постійно посміхались і навіть трішки соромились уваги
Учасники фотовиставки отримали сертифікати від організаторів
Одна з фотозон - напис "Family простір"
Матусі приходили ще із зовсім маленькими дітками
Діткам могли намалювати на обличчі будь-яку тваринку
Гарний настрій матусі - гарний настрій і у малюка
Ще одна фотозона теж заманювала фотографуватись
Зав'язали хвостика і закололи волосся - зачіска готова!
Матусі за 3 хвилин зуміли створити шикарну зачіску
Машинку потрібно було дотягнути якнайшвидше і отримати її у подарунок
"Буду восени" - такий напис залишили на животику вагітної
Весела руханка захопила малечу

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Островська

    отаке варто робити у місті) всі посміхаються)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up