У центрі Хмельницького горить кафе "Цукерня"

У центрі Хмельницького горить кафе "Цукерня"
Над Хмельницьким "чорна хмара" - в одному із кафе міста виникла пожежа. 36 пожежників гасили полум’я.

Те, що будівля загорілася помітили не працівники закладу, а випадковий перехожий. Він і звернувся до пожежників. За словами речника ДСНС у Хмельницькій області Андрія Козака, пожежні машини певний час не могли дістатися до місця виклику через затор на дорозі. Автомобілі не пропускали рятувальників. Також  заважали припарковані транспортні засоби.   Через це вчасно загасити полум’я працівники ДСНС не змоги і веранда закладу згоріла вщент. Ні працівники закладу, ні його відвідувачі не постраждали. Як повідомила «ВСІМ» фельдшер «швидкої», люди не потребували першої медичної допомоги, жодних скарг на здоров’я не було.

Офіціанти та  працівники кухні  зі сльозами на очах спостерігали за тим, як догорає їхнє місце роботи. Із журналістами вони спілкувалися неохоче.

- Зробили з пожежі цирк, - каже офіціантка. – У нас там всі речі погоріли, а люди позбігалися, фотографуються на цьому фоні… Я не отримала опіків, бо я вчасно вибігла із іншими  дівчатами. Але у нас там залишилися особисті речі.

Відео дня

Рух по вулиці Грушевського перекрили. На місце прибуло 11  пожежних машин. Із сусідніх установ та магазинів повиходили люди, діти - із школи. На те, як палає кафе, зібралося подивитися близько 300 хмельничан.

 Заступник начальника Хмельницького міського відділу міліції  Юрій Краковецький повідомив "ВСІМ", що пожежа – не наслідок підпалу, оскільки такі злочинні діяння трапляють переважно в нічний час.

- Поки що рано говорити про причину виникнення пожежі, - каже Андрій Козак.

За словами рятувальника, перевірку кафе на дотримання правил пожежної безпеки не проводили близько року. А все через те, що в 2015 році в Україні діє мораторій на перевірки малого і середнього бізнесу

Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (50)
  • Анонім

    *легше
  • Анонім

    Не думаю. По сьогоднішньому курсу - скоріше повіситись (та й то мотузка дорога) лекше, ніж відбудувати.
  • Анонім

    Кафешка гарна була. Я хоть туди і не хожу бо дорого то для мене. Але пройтись біля неї люблю. Все ж приємніше ніж біля наливайок з бухарями гуляти.

    Мої співчуття власникам. Бажаю вдало відбудувати !!
  • Анонім

    Уважаемые хмельничане, соболезновать- это хорошо, но слезами горю не поможешь. ЕСЛИ ЭТО КАФЕ - одно из лучших в городе, ДАВАЙТЕ ВОЗРОДИМ ЕГО ВМЕСТЕ ФИНАНСОВО!!!! КТО СКОЛЬКО СМОЖЕТ, не важно , будь то 5 грн, белье то €1000 Я постораюсь всеми способами попросить Дмитрия и Сергея поставить сундучок "ДЛЯ ВОЗРОЖДЕНИЯ ЦУКЕРНИ" в ресторане "Фамилия"- и это , поверье, не унижение, а наоборот , поддержка как и людей , которые пострадали материально и морально, так и реставрация "ЦУКЕРНИ".

    Я писать своего имени не буду, но я завтра же начну волонтерскую деятельность и пойду к знакомым с таким предложением " ПОМОГИ ЦУКЕРНЕ" начинаю с себя.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up