Біометрика та ID-картки у ЦНАПі: щодня прийматимуть до 30 людей на оформлення

Біометрика та ID-картки у ЦНАПі:  щодня прийматимуть до 30 людей на оформлення
  • Вже з 23 серпня у центрі надання адмінпослуг мона буде оформити біометричні документи. 
  • Щодня можна буде взяти до 30 талончиків. Прийти на прийом доведеться рівно за два тижні після цього. 
  • Журналісти vsim.ua з'ясували, як можна буде записатись у чергу та чи зміниться вартість оформлення. 

Новий сектор з оформлення біометричних документів запрацював в центрі надання адміністративних послуг, що на Соборній, 16. Вже відсьогодні, 23 серпня, хмельничани мають змогу оформити там закордонні біометричні паспорти та ID-картки. Журналісти vsim.ua дізнались, скільки людей будуть обслуговувати щодня та чи довго доведеться чекати документів. 

Скільки витратили

У ЦНАПі відкрили два нових робочих місця, де оформлятимуть біометричні документи. На одному з них прийматимуть тих, хто хоче отримати ID-картку, на іншому - тих, хто мріє про закордонний паспорт. Дві так звані робочі станції коштували міському бюджету близько 500 тисяч гривень. До того ж, у секторі оформлення біометрики окремо працюватиме консультант, який зможе надати роз'яснення стосовно документів, які потрібно мати з собою. 

Відео дня

Як прийматимуть документи

Аби потрапити на прийом, потрібно буде попередньо записатись до електронної черги. Зробити це можна через офіційний сайт ЦНАПу міста Хмельницького або безпосередньо в управлінні через термінал електронної черги. Запис буде вестись на два тижні наперед. Це означає, що, наприклад, 24 серпня можна буде записатись аж на 7 вересня. 

Спочатку планують щодня обслуговувати близько 15-20 людей. Пізніше видаватимуть до 30 талончиків на кожен день. Розподілятимуть їх між чергами порівну, тобто половина буде доступна через сайт ЦНАПу, інша половина - через термінал в самому управлінні. Запис, як і на сайті міграційної служби, відкриватиметься о 00:00. 

Скільки доведеться заплатити за документи

Вартість оформлення біометричних паспортів та ID-карток буде такою ж, як і у паспортних столах міграційної служби. 

  • виготовлення паспорта громадянина України у формі ІD-картки - від 279 до 366 гривень (залежно від періоду оформлення)
  • перше виготовлення паспорта громадянина України у формі ІD-картки – безкоштовне
  • біометричний паспорт громадянина України для виїзду за кордон  - від 557,32 до 810,32 гривень (залежно від терміну виготовлення).

За яким графіком працюватимуть

У ЦНАПі документи на біометричний паспорт або ID-картку можна буде принести кожного дня. Сектор з оформлення буде працювати за вже визначеним графіком.  

Прийом документів:

  • понеділок – четвер з 9.00 до 15.00.
  • п’ятниця з 9.00 до 14.00.

Видача готових документів:

  • понеділок – четвер з 15.00 до 17.00.
  • п’ятниця з 14.00 до 16.00.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up