Урочисто і з пафосом: на майдані представили групи швидкого реагування поліції Хмельниччини

Урочисто і з пафосом: на майдані представили групи швидкого реагування поліції Хмельниччини

На головній площі офіційно представили групи реагування патрульної поліції Хмельниччини. Вони вже працюють у кожному райвідділі області. Презентували поліцію як годиться – з пафосом та офіціозом. На презентацію приїхала і голова Нацполіції України Хатія Деканоїдзе. 

На майдані сьогодні людно. Півроку тому у святковій обстановці тут представляли патрульну поліцію Хмельницького. Новенькі автівки, поліцейська форма і чиновники біля мікрофону...Сьогодні, 2 липня, офіційно презентували групи швидкого реагування поліції Хмельниччини.
Два десятки екіпажів вирівнялись на майдані. Керівництво провело перший урочистий інструктаж груп реагування патрульної поліції з усієї області. 
Правоохоронці працюватимуть у райвідділах поліції Хмельницької області і виїжджатимуть на виклики навіть у найбільш віддалені села.
 
Поліцейські трохи хвилюються. На вигляд - всі статні, десь до 35 років. Для них - це свято. З журналістами не всі спілкуються охоче. Знайомтеся.
Артур Фурман (30):
- Я сам хмельничанин. Працював у Хмельницькому райвідділі поліції на посаді дільничного інспектора. Пройшов переатестацію і тепер працюю у новоствореній групі реагування сектору районної поліції. Дуже сподіваюсь, що з цими змінами поліція працюватиме краще. Люди почнуть нам довіряти, - говорить майор Фурман. 
Богдан Рудь (23):
- Працюю у Хмельницькому райвідділі поліції. До цього часу був дільничним інспектором поліції на території Хмельницького району. Мені моя робота подобається. Думаю, що відкриттям груп реагування, ситуація зміниться в кращу сторону. Буде розкриття злочинів, оперативне реагування, спілкування з громадянами, ввічливе і тактовне. Громадяни повернуться до нас обличчям після цього, - каже Богдан Рудь.
Андрій Андрощук (20):
- Я завжди мріяв працювати у поліції. Робота подобається. У родині я єдиний правоохоронець. Близькі відносяться до моєї служби лояльно, адже я сам вибрав цю професію, - каже інспектор. 
До слова, форму та автомобілі профінансувала Національна поліція. Натомість планшети у службових автівках райвідділи купували самостійно. 
- Ціна питання – більше 8 мільйонів гривень. Програмне забезпечення, форма – проплатила Нацполіція. Планшети придбали за рахунок благодійної допомоги територіальних громад. Завдяки тісній взаємодії з громадою і підприємцями ми дійсно придбали 44 планшети для того, щоб швидше активізувати роботу по стабілізації оперативної обстановки, - повідомив начальник обласного управління Національної поліції Микола Семенишин.
До поліцейських звернулась голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе. Запевнила, що головною відмінність нових груп має бути комунікація з населенням. Аби поліцейські, дільничні, слідчі були доступні для кожного. Не лише у містах, а по районах і в селах. 

- Дорогі поліцейські, неважливо, що про вас будуть думати начальники. Найголовніше для вас те, що думають про вас люди. Це показник роботи, - сказала Деканоїдзе. 

 Нагадаємо, Хмельницька область стала четвертою в Україні, де запрацювали групи швидкого реагування поліції. 

Відео дня
div>
Вже сьогодні першу в області поліцейську станцію відкрили на станції Дунаївці. 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PAL

    Тьфу ....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up