Усіх кавоманів Хмельницького тепер радує новий стріт-арт

Усіх кавоманів Хмельницького тепер радує новий стріт-арт
Малюнок на стіні поблизу «Рукавички» привертає увагу мешканців. Улюблене місце хмельницької молоді відтепер прикрашає зображений образ футуристичного міста. Розробити та нанести малюнок вирішив професійний дизайнер. Близько десяти різних кольорів та два з половиною дні роботи – і малюнок готовий. На досягнутому художник не зупинятиметься.
Ідея розмалювати стіну поблизу славнозвісної серед хмельничан «Рукавички» належить колективу закладу. Директор кав’ярні розмістила на сторінці спільноти у Фейсбук оголошення про те, що потрібна людина, яка погодиться розмалювати стіну. 
- Ми планували нанести простий малюнок, який б ні до чого не зобов’язував – без усілякої символіки і тематики, просто аби змінити вигляд стіни і зробити її трохи позитивнішою, - розповідає «ВСІМ» один із керівників «Рукавички» Ірина Білінська.
На ідею відгукнувся один із відвідувачів закладу й одразу запропонував допомогу. Віталій – професійний дизайнер. Каже, що ідей мав багато, які поспішив втілити на цій стіні. 
Фото з власної сторінки Віталія Дячука у Фейсбук
- Я запропонував набір варіантів. Спершу змонтував у програмі фотографію стіни із зображеннями, аби подивитись, як воно має виглядати. Образ футуристичного міста - то один із мої улюблених образів. Тому я постійно збираю картинки, які мені сподобались, звертаю увагу на деталі, - говорить «ВСІМ» Віталій Дячук. – В цьому випадку я взяв за основу готовий образ і доопрацював його – в плані об’єктів і кольору. 
На роботу чоловік витратив два дні. Зізнається, що бажання малювати і продовжувати цю справу є. 
- Хочеться малювати у людних місцях - для суспільства. Щоб роботу зробити добре, потрібно вкласти сили, це цікаво, але не так легко, як здається зі сторони. Є бажання малювати саме у громадських місцях та вдосконалювати місто, - додає художник. 
У скільки обійшовся малюнок, колектив «Рукавички» не зізнається.
- Була ідея покращити наше місто – ми її втілили. А скільки на це коштів пішло, це не так неважливо. 
Говорять, що відвідувачам закладу подобається, однак, є й такі, хто висловлює думку, що можна було б намалювати краще чи зробити це по-іншому.
Читайте також:
Фото дня: у Хмельницькому на школі з’явилося величезне графіті
Фото дня: у Кам’янці на даху будинку малюють велетенську жінку
Десятиповерхове графіті у Хмельницькому (ФОТО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Журавский Андрей

    Я не любитель кави, тому не часто там буваю. Ідея з розмальовкою стін завжди в мене викликає тільки гарні ємоції. Дякую за чергову стіну радості.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:02 Комендантська година у Великодню ніч: чи будуть діяти обмеження на Хмельниччині 19:19 Як працюватиме пошта на Великдень на Хмельниччині: графік роботи 18:32 У Хмельницькому відзначили прикордонників з нагоди професійного свята 17:44 Хлопець, який вкрав 20 тисяч доларів у пенсіонерки, оскаржував вирок: що вирішили Від читача 15:12 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому 16:58 Які вироки отримують члени ВЛК та МСЕК, яких спіймали на хабарництві 16:25 У Хмельницькому відбудуться великодні майстер-класи: коли і де 15:38 «Підвищення радіаційного фону»: в «Енергоатомі» спростували інформацію 15:07 Ціни на яйця: за скільки продають у Хмельницькому перед Великоднем photo_camera 14:32 Викрав людину і вимагав 150 тисяч доларів: засудили жителя Хмельниччини 14:01 На Хмельниччині до реєстру корупціонерів потрапили 104 особи. Деталі 13:19 У Хмельницькому і в Городку стались ДТП: є постраждалі 12:25 На Юності сталася ДТП з тролейбусом (ФОТО) photo_camera 11:19 1 травня починається запис дітей до 1 класу. Як це зробити? 10:44 На 10 вулицях Хмельницького не буде води через ремонт 10:21 Куди звернутися, щоб повернути гроші зі старого електронного квитка? Працюватимуть три локації 09:04 Куди здати небезпечні відходи? Графік роботи екобуса у травні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up