“Усім відрізняється від інших”: на Озерній відкрили відділення “Укрпошти”

“Усім відрізняється від інших”: на Озерній відкрили відділення “Укрпошти”
  • “Укрпошта” на проїзді Панаса Мирного, 7 вже працює.
  • Чим воно відрізняється від решти відділень в місті, дізнавайтесь на нашому сайті. 

У Хмельницькому запрацювало ще одне відділення “Укрпошти”. Новий філіал відкрив свої двері у мікрорайоні Озерна. У цій частині міста це лише друге відділення. Одне з них розташоване за адресою Залізняка, 8, що неподалік озера. Ще одне запрацювало поряд із кінцевою зупинкою, за адресою проїзд Панаса Мирного, 7. Що там є і чим воно відрізняється від решти відділень в місті, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Шукають листонош та операторів

Різнокольорові кульки та усміхнені працівники зустрічають сьогодні, 25 серпня, всіх відвідувачів нового відділення “Укрпошти”. Відтепер воно відкрило свої двері. Підготовка до цього була тривалою. Приміщення облаштували сучасною технікою і новими меблями. До слова, саме відділення має кілька кімнат. Серед них зала для приймання відвідувачів і для роботи листонош, є кухня, туалет і підсобка. 

На робочому місці знаходиться троє працівників пошти. Керівник відділення Ірина Вельська розповідає, що двоє із них - стажери. Крім того, для поповнення персоналу наразі шукають листонош та операторів. Дізнатися детальніше про вакансії можна тут. 

Відео дня

Скористатися послугами нового філіалу вже встигли хмельничани. Працівники прийняли посилку на відправку, а також надіслали кілька штук до пунктів призначення. 

Як працюватиме відділення

Нова “Укрпошта”, за словами керівника, усім відрізняється від решти відділень в місті. В першу чергу оновленим обладнанням. У приміщенні встановлені сучасні комп’ютери та інша офісна техніка. Чи не найголовніша різниця між іншими філіями полягає у способі роботи. 

Відділення на проїзді Панаса Мирного є флагманським. Це означає, що каси будуть універсальні. Послуги від “Укрпошти” у цьому філіалі не розподілені між операторами. Тож відвідувачам не доведеться стовбичити в черзі до однієї каси. Натомість на інших відділеннях “Укрпошти”, каже Ірина Вельська, працюють за базовою системою. Тобто відбувається поділ за послугами і касами.

Також керівник відділу розповідає, що листоноші будуть обслуговувати віддалені райони від Озерної. Наприклад, “Молодіжний” та “Дивокрай”.

Загалом це вже 24 відділення “Укрпошти” в місті. Розташовані вони в кожному мікрорайоні Хмельницького. 

Друзі, а ви користуєтеся послугами “Укрпошти”?

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Світлана

    Персонал високомірний, нелюдяний, нічого толком не знають, лише мукають як мумії, не рекомендую звертатися взагалі. Людей мають за ніщо,  у відділенні брудно, тільки відкрили, а вже негатив один, більше не збираюсь звертатись до даного відділення, краще зійти на низ до Озера, там і персонал нормальний і послуги нададуть компетентно
  • Юрій Демчишин

    Укр пошті нічого не допоможе..... Тре сервіс міняти і ставлення до людей і тоді тільки робити ремонт
  • Марина Миргород

    Редакція газети Всім і Укрпошта уточніть адресу відділення 29024 і відмітьте на карті. Проїзд Панаса мирного 7 у Хмельницькому не існує. А вулиця знаходиться явно не біля кінцевої а навпроти хлібзаводу на виставці. Контактів у нове відділення неісную.
    Квест - знайди відділення якого ніде немає називається

    Леся Жила reply Марина Миргород

    Проїзд Панаса Мирного 7 ІСНУЄ

    Леся Жила reply Леся Жила

    І там знаходиться відділення Укрпошта.
  • Ірина Микуляк-Сідорук

    Я користуюся постійно послугами Укрпошти, відправляю і отримую посилки в різних відділеннях міста (1, 19, 13, найчастіше 4) там працюють приємні, швидкі!! професійні спеціалісти своєї справи!
    А щоб не психувати і лаятися на, як дехто пише з такою неповагою, на  "бабок", знайте час коли треба йти, так як там вже давно виокремлено час для сплати комунальних, отримання пенсії.
    Новою поштою користуюся вкрай рідко, якщо немає вибору на Укрпошту, так як були не приємні моменти... І не раз

    Alex Winter reply Ірина Микуляк-Сідорук

    Ірина Микуляк-Сідорук мова йде не про комунальні та пенсії а про звичайні каси отримання посилок. Не раз бачила як працівники замість того щоб швидко обслужити клієнта, віддати йому ту кляту посилку, ставлять перерву і починають перебирати якісь листи. От не можна це зробити потім? Або справді десь написати коли в них перерва для цієї справи. Обідня перерва само собою, тут питань нема, всі ми люди і хочемо їсти, а от робочий час можна теж якось поділити і довести до відома відвідувачів коли можна точно прийти і не чекати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up