В “Кварталі” та “Оазисі” шукали вибухівку

В “Кварталі” та “Оазисі” шукали вибухівку
  • В адміністрації торгових центрів надійшли виклики про замінування.

  • Вони викликали поліцію.

  • Наразі евакуювали людей та досліджують приміщення.

Сьогодні в адміністрацію ТРЦ “Квартал” та ТРЦ “Оазис” надійшов виклик про замінування. Дирекція закладів повідомила поліцію. На місце виїхали правоохоронці та надзвичайники. Приміщення досліджують на наявність вибухонебезпечних предметів. Про це повідомила речник ГУНП у Хмельницькій області Інна Глега.

Наразі це вся відома інформація. На місце події виїхав журналіст vsim.ua. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті.

18.12

За словами Андрія Гречуха, чергового адміністратора ТРЦ "Квартал", повідомлення про замінування надійшло близько 17-ї години. Усіх евакуювали за 5 хвилин. В закладі було багато людей. У "Дитячій Планеті" також знаходилися діти. Наразі на місці працюють рятувальники, вибухотехніки, сапери, кінологи. Перевіряють тумби для вазонів та шукають небезпечні предмети.

Відео дня

18:40

Поліція та рятувальники досі працюють на місцях можливого замінування.

19:15

Наразі біля ТРЦ "Квартал" продовжують працювати правоохоронці. Працівники поліції по черзі викликають продавців або власників магазинів на 2-у та 3-у поверхах. Інструктують їх та разом із вибухотехніками відкривають приміщення магазинів, щоб дослідити їх на наявність вибухівки. 

19:40

Пошуки вибухівки тривають.

21:40

Правоохоронці завершили перевірку в ТРЦ "Оазис". Жодних вибухонебезпечних предметів не знайшли. З 22-ї години має відновити роботу кінотеатр "Multiplex". Наразі всі магазини вже закриті. В ТРЦ "Квартал" ще працює слідчо-оперативна група. Приміщення до цього часу перевіряють. Про це повідомила речник Хмельницького відділу поліції Людмила Берестовська.

21:55

В Кварталі теж не виявили вибухонебезпечних предметів. Обидва повідомлення виявилися хибними. Поліція буде шукати тих, хто телефонував і повідомив про замінування.

Фото з dtp_khm

Фото з dtp_khm

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram, Viber та YouTube

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • валентина

    А сколько они плотят налога и в пенсионный? Если за день там 15 000-20 000 человек, и каждый купит минимум на 200-500 грн???30 000  00 в день каса, минимум, а если телестудия на рекламе имеет 2000 000 то они тоже на рекламе также имеют что платят налога городу?? 5%  в от выручки в квартал? Ето 18000 в квартал( за 3 мес!!!??)грн! И за работников в пенсионый гдето18, а да нет, они же помогают благотворительной организации, им платить ненадолго, или на тренинги ! А предрпрениматели г Хмельницкого про платили с 2002 года и у них даже нет записи в трудовой книжке?? Как так? У всех людей есть трудовая, а у предпринимателей нет  ??? Всем людям защищался трудовой стаж в супермаркете, а предпринимателям г Хмельницкого,защиталось только 12 дней,,за22 года проплаченых трудового стажа,  платившиз с 2002 года
  • Ігор

    Звонили в ТРЦ, а ті вже в поліцію. Ніяка не реклама.
  • Tatyana Afonchenko

    За злые шутки,а тем более в теперешнее время-прийдет время, когда этот шутник ответит.
  • Микола Параска-Юнгвирт

    Просто це реклама пустозвонів та розгільдяїв.Тобто поліціянтів.Ніхто їм не дзвонив.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up