В масках і без масовості. У Хмельницькому вшанували загиблих у Другій світовій війні

В масках і без масовості. У Хмельницькому вшанували загиблих у Другій світовій війні
Фото - Хмельницька ОДА
  • У День пам'яті та примирення у Хмельницькому організували покладання квітів. 
  • Масових заходів у цей день не організовували.

 

Сьогодні Україна вшановує пам’ять загиблих у Другій світовій війні. У День пам’яті та примирення традиційно проводять масові заходи, однак цьогоріч карантин вніс свої корективи у програму.

Вшанування пам’ятів загиблих у Другій світовій війні і покладання квітів вирішили таки провести, але без масовості. У заході взяли участь представники влади, силовики і ветерани. Традиційно поклали квіти на військовому кладовищі, до Вічного вогню і Меморіалу слави. Про це інформують у прес-службі Хмельницької облдержадміністрації.

"Друга світова двічі прокотилася Україною, залишаючи по собі тисячі солдатських могил, відібравши життя 3,5 млн. українських воїнів та мільйони життів мирних жителів. Поділля також сплатило свою страшну данину, адже кожен другий наш земляк не повернувся з фронту. 250 тисяч подолян загинули у боях, 478 тисяч розстріляно та закатовано у концтаборах, 117 тисяч насильно вивезено на каторжні роботи до Німеччини", - йдеться у повідомленні прес-служби ОДА.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Irina Farafonova

    Я  так міркую,завтра буже море квітів-9травня!!!!
  • Лена Никифорова

    И с каждым днем ИХ все меньше! Вечная благодарность и непомерная слава погибшим на этой войне!!!!
  • Валентина Рушанян

    Яка масовість?Хто воював,їм 95 -100років.Де вони є?
  • V.M. Varga

    Це на фото ті ветерани, що захищали нас, коли на нас напали чехи у Празі?

    Elena Dostavka reply V.M. Varga

    читаю такие комментарии и печально от того,что у людей нет ничего святого.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up