В центрі міста встановлюють знак "Я люблю Хмельницький"

В центрі міста встановлюють знак "Я люблю Хмельницький"
  • Хмельничани таки дочекаються того, що у місті з'явиться знак "Я люблю Хмельницький".
  • Встановлює його приватна фірма перед входом у ЦУМ. 
  • Вже завтра, 21 листопада, хмельничани зможуть сфотографуватися біля стели. 

Ледь не у кожному обласному центрі та навіть маленькому місті є знаки "I love (місто)". Чекають на такий і у Хмельницькому. Ще у вересні відповідну петицію залишали на сайті електронних звернень. Автор пояснив, що такий напис допоможе популяризувати Хмельницький. Такі ж знаки можна побачити у Кам'янці та Старокостянтинові. 

Журналісти vsim.ua з'ясували, що у Хмельницькому стела зі словами "Я люблю Хмельницький" таки буде. Її поставить ТзОВ "Торговельно-комерційна фірма "Хмельницький центральний універмаг" біля ЦУМу. Знак мав з'явитися ще до Дня міста, але його не встигли виготовити.

Такі конструкції поставили ще на вихідних

Ще на вихідних біля ЦУМу поставити металеві конструкції, які триматимуть напис. Сьогодні, 20 листопада, стелу почали ставити. Вже встановили букву "Я" та сердечко. Напис "Хмельницький" мають поставити завтра, 21 листопада. Тоді хмельничани і зможуть сфотографуватися біля популярного знаку. 

Відео дня
Поки встигли поставити "Я люблю"
Місце для напису "Хмельницький" ще пустує

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (56)
  • толік

    Зіпсована ідея, не продумана. Місце, фон, напис, до всього є питання. Робили на скору руку. Це місце розстрілу і захоронення  нквдистами безвинних проскурівчан. Питання не втому ниття чи не ниття. Тут страждання дуже великої кількості людей, надто великої. Було цинічно будувати універмаг, але то комуністи, вони тільки так і робили. А чому так цинічно сьогодні?

    Люблю Україну reply толік

    А не цинічно діючою владою відзначати чергові роковини Голодоморів, геноцидів, перемог у війнах тощо минулого століття і при цьому те саме чинити зараз? А щодо захоронень закатованих людей, то, звісно, це було жахливо і память про це має залишитись, але не варто стільки часу мусолити цю тему. Території з людськими захороненнями після 50 років від останнього захоронення вже можуть використовуватись для інших цілей.
  • Мастер Автополив

    Отличная инициатива и хороший знак!
  • Мама

    Так це не заслуга Симчишина і він не потратив марно гроші міського бюджету? Аж легше стало. А ЦУМ звісно має право встановлювати такі фішки біля себе.
  • Iryna Polikarchuk

    Територія коло ЦУМу є частиною публічного простору, тому люди мають право критикувати і бути незадоволеними. Якби власники поставили його в своєму офісі - то інша справа. Крім того, погоджуюсь, заліплений рекламою фасад - не найкращий фон. І ще, встановити власним коштом щось запозичене - ще не найбільший внесок для міста

    Мама reply Iryna Polikarchuk

    У фотошопі задній фон змінете
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up