В жахливій ДТП під Миколаєвом загинув 22-річний військовий із Кам'янця

В жахливій ДТП під Миколаєвом загинув 22-річний військовий із Кам'янця
  • Легковик, яким керував В'ячеслав Марченков, врізався в автоцистерну. В салоні було ще троє військових, яких кам'янчанин підвозив.
  • Водій та ще двоє пасажирів загинули на місці. Найстарший серед військових, який нещодавно повернуся з АТО, помер в лікарні. 

 

Троє військових 406-ї окремої артбригади ВМС увечері 22 листопада, за наказом командира, поверталися із ремонтної частини.  19-річний Євген Кулініченко, 43-річний Геннадій Адамов і 22-річний Олександр Олійник сіли в автомобіль «OPEL-Vectra». Їх зголосився підвести кам'янчанин В'ячеслав Марченков із 32-го реактивного полку ВМС.  

На автодорозі «Ульянівка-Миколаїв»,біля автозаправної станції, легковик влетів прямо під бензовоз. Троє військових, серед яких і В'ячеслав, загинули на місці, атовця Геннадія Адамова з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізували. Лікарі зробили операцію, але чоловік загинув в реанімації. Водій вантажівки не постраждав. 

У прес-службі ГУ Нацполіції в Миколаївській області повідомили, що водій автоцистерни не надав перевагу в русі транспортному засобу, що рухався по головній дорозі. Наразі його затримали. 

Відео дня

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.286 УК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Встановлюються причини скоєння автоаварії та очікується на результати відповідних експертиз.

В'ячеслав Марченков навчався у військовому ліцеї Кам'янця-Подільського. Вчителька математики Кам’янець-Подільського ліцею з ПВФП Олена Телендій  на своїй сторінці в "ВКонтакті" написала, що Олександр Олійник також був випускником даного навчального закладу. За її інформацією, хлопці закінчили його у 2011 році. 
В'ячеслав Марченков (ліворуч) і Олександр Олійник (праворуч)

Відео з місця ДТП:

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up