Вакансії тижня у Хмельницькому: кого шукають і скільки платять

Вакансії тижня у Хмельницькому: кого шукають і скільки платять
  • Журналісти vsim.ua розглянули найактуальніші вакансії за тиждень.
  • Відібрали ті, де роботодавці вказали вимоги до працівників і зарплату.
  • Найчастіше у Хмельницькому шукають торгових представників і менеджерів.

Мерчендайзер

Заробітна плата: 2000 гривень
Вимоги: бажано з досвідом роботи, аналітичний склад розуму, відповідальність, пунктуальність, оперативність, наявність доступу до Інтернету. 
Умови: виклад товару за стандартами компанії, складання звіту по роботі. П’ятиденний робочий тиждень. Робочий день з 09.00 -18.00.

Територіальний менеджер

Відео дня

Заробітна плата: 12 000 гривень

Вимоги: володіння базовими технологіями продажу, аналітичні здібності комунікативні навики, такі як переконливість і вміння встановлювати партнерські контакти, організованість, відповідальність. Щоденне звітування, а також наявність власного автомобіля. 
Умови: в межах області. Ставка + % + паливо + відрядні. Графік роботи: субота, неділя - вихідні дні. Резюме надсилати українською мовою.

Офіс-менеджер

Заробітна плата: 3200 гривень

Вимоги: вища освіта, володіння ПК, вільне користування пакетом MS Office. Особисті якості: порядність, комунікабельність, орієнтація на клієнта.
Умови: графік роботи з 8:00 до 17:00, офіційна оплата праці (фіксована ставка + %);
можливості професійного розвитку.

Касир в магазин

Заробітна плата: 5500 гривень

Вимоги: жінка до 40 років, бажаний досвід роботи.

Умови: два дні через два, з 10.00 до 20.00.

Різноробочий на виробництво

Заробітна плата: 6000 гривень

Вимоги: чоловік до 50 років, без алкогольної залежності, працьовитий, відповідальний.

Умови: графік роботи з 9:00 до 17:00. Субота, неділя - вихідні. 

Бухгалтер

Заробітна плата: 5 000 гривень

Вимоги: знання бухгалтерского обліку і навики роботи бухгалтером. Знання ПК (MS Office, internet, e-mail, 1C Бухгалтерія 7.7, 1С 8,  МЕДОК), грамотність, пунктуальність, відсутність шкідливих звичок.
Умови: графік роботи - з понеділка по п'ятницю з 09:00 до 18:00. Офіційне оформлення, комфортний офіс. 
 

Торговий представник

Заробітна плата: 6 000 гривень

Вимоги: досвід роботи від одного року торговим представником, знання основ продажу, бажаний досвід роботи з господарською групою товарів. 
Умови: офіційне працевлаштування, цікава мотиваційна програма, кар'єрне зростання. 

Менеджер з продажу (Instagram)

Заробітна плата: 4000 гривень

Вимоги: активний користувач соцмереж (тому числі Instagram), досвід роботи у торгівлі через соціальні мережі (не обов'язково), бажання заробляти, енергійні, амбіційні. 

Умови: комфортний офіс, прогресивний підхід до планування і виконання задач, перспектива кар'єрного зросту, безкоштовне навчання, корпоративний телефон.

Лікар-косметолог

Заробітна плата: 6 000 гривень

Умови: робота на радіоножі по технології Pelleve. Повна зайнятість, неповна зайнятість або сумісництво. Комфортні умови праці.

Інженер-диспетчер

Заробітна плата: 5000 гривень

Вимоги: вища технічна освіта, досвідчений користувач ПК.

Умови: в першу чергу будуть розглядатись резюме кандидатів з досвідом роботи в енергетиці та мережах мобільного зв'язку.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sergey Savitsky

    Вакансія! На роботу запрошується дитячий лікар, зарплата - 3600 грн. "грязними". Вимоги: повне знання діагностики та лікування усіх дитячих хвороб, висока відповідальність за виконану роботу, ввічливість у роботі з пацієнтами та їх родичами, а також адміністрацією лікувального закладу, психологічна стійкість, регулярне підтвердження категорії за власний рахунок в Києві. Повний 8-годинний робочий день. Альтернатива (зарплатня в 1,5 рази вища!) - продавець шортів та футболок на речовому ринку, кассир в магазині або вантажник в супермаркеті.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up