Вандалів, які потрощили яйця на Проскурівській, не можуть знайти шостий тиждень

Вандалів, які потрощили яйця на Проскурівській, не можуть знайти шостий тиждень
  • Перед Великоднем на майданчику біля кінотеатру Шевченка встановили святкові писанки.
  • Вночі з 13 на 14 квітня невідомі хлопці потрощили розфарбовані велетенські яйця і втекли.
  • Поліція має відео з вуличних камер, але хуліганів чомусь не знаходять.

Перед Великоднем на Проскурівській розгорнулось святкове містечко. На майданчику біля кінотеатру Шевченка встановили 22 велитенські писанки. Яйця часто слугували для хмельничан фоном для фото і селфі. Тим паче, з 12 писанок було сформовано напис “Хмельницький”. На усе з міського бюджету витратили близько 70 тисяч гривень.

Писанкове містечко мало стояти до 22 квітня. Та насолодитися виглядом незвичних розфарбованих художниками міста яйцями змогли не увесь визначений період. У ніч з 13 на 14 квітня невідомі потрощили 5 яєць. невідомі хлопці збивали і били їх ногами. А потім утекли.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9"> Відео із сторінки речника патрульної поліції Хмельницької області Романа Мартинюка у Фейсбук.
  • Ще немає ніяких результатів. Слідство ще триває, - каже речник Хмельницького міського відділу поліції Світлана Свідерська.

То ж пошуки вандалів тривають шостий тиждень. Як бачимо, поки безрезультатно. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • юрій пантелеймонов

    ...якби хотіли,то знайшли б...хтось не зацікавлений в цьому!!!
  • наталия литвак

    А іх хтось шукає?
  • Николай Коваль

    Мабуть потрібно підключити Інтерпол ті поліцейські на відміну від наших ходять деколи пішки а наші через вікно автомобіля не можуть розгледіти хуліганів.
  • Антон Бубенок

    Це ж не бабцю за торгівлю штрафанути... Чи водія перцевим балоном запшикати....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up