Вболіваємо за Марину Круть. У центрі Хмельницького наживо покажуть фінал нацвідбору на Євробачення

Вболіваємо за Марину Круть. У центрі Хмельницького наживо покажуть фінал нацвідбору на Євробачення
УНІАН
  • 22 лютого на майданчику поблизу кінотеатру імені Тараса Шевченка відбуватиметься трансляція фіналу національного відбору Євробачення 2020.
  • Хмельничан запрошують приєднатися та підтримати разом нашу Марину Круть.

У суботу, 15 лютого, визначили імена усіх учасників, які продовжать боротися за право представляти Україну на міжнародному конкурсі Євробачення 2020. Серед них є наша Марина Круть. До слова, саме хмельничанка відкриє конкурсну частину фіналу, який відбудеться 22 лютого.

Аби підтримати Марину та зробити цю подію яскравішою, у Хмельницькому влаштують перегляд прямої трансляції фіналу Нацвідбору на Євробачення просто неба. Усіх охочих запрошують приєднатися. 

Отже, трансляція фіналу національного відбору Євробачення 2020 відбудеться 22 лютого на майданчику поблизу кінотеатру імені Т. Шевченка відбуватиметься. Початок о 18.00. Деталі ТУТ.

Відео дня

Порядок виступу учасників у фіналі Нацвідбору:

1. KRUTЬ

2. JERRY HEIL

3. Go_A

4. David Axelrod

5. KHAYAT

6. TVORCHI.

Опитування

За кого будете голосувати у фіналі Нацвідбору на Євробачення?

Читайте також: Весело та смачно: хмельничани зустрічатимуть весну в парку Чекмана (ПРОГРАМА)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Валерий Герасимович

    Удачі і тільки перемоги.
  • Кіріл Горнік

    Номер гарний, а вокал слабенький.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled 17:33 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up