Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських

Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських
Фото: Поліція Хмельницької області
  • Правоохоронці відзначили нагородою жінку, яка допомогла розшукати зниклу дитину.

На Дунаєвеччині поліцейські відзначили нагородою «Срібний щит» вчительку, яка допомогла розшукати 3-річного хлопчика Артема.

Про це повідомили в пресслужбі поліції.

Подія сталась 9 квітня в селі Велика Побійна. Ввечері до поліції із повідомленням про зникнення зникнення 3-річного хлопчика звернулась розгублена матір. Жінка пояснила, що він грався зі своєю собачкою у дворі поруч з будинком. Тому на мить відволіклась, а як повернулась, Артема вже не було. Надворі темніло, тож схвильована матір одразу зателефонувала до поліції.

Відео дня

Правоохоронці організували пошукову операцію, в якій взяли участь декілька десятків поліцейських та майже всі жителі села.

Менш ніж за годину малюка знайшла вчителька місцевої школи Юлія Косовська. Як виявилось, хлопчик побіг за своєю собачкою аж до поля та заблукав.

"— Нагороду «Срібний щит» ми вручаємо людям, які допомагають поліцейським у забезпеченні правопорядку і протидії злочинності, — звертаючись до Юлії Косовської, наголосив Михайло Журавель, заступник начальника відділення поліції №2.— Завдяки вашій небайдужості Артемчика вдалося швидко розшукати і цілим та неушкодженим повернути додому. Дякуємо! Ви показуєте зразковий приклад своїм учням і жителям громади”.

Читайте також: Вакансії у поліції Хмельниччини: яку роботу та зарплату пропонують

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up