Вчителя з Хмельниччини відзначили за героїзм

Вчителя з Хмельниччини відзначили за героїзм
  • Чоловік врятував пенсіонерку з палаючого будинку, в який влучив уламок ракети. 

Олег Мазурков працює завідувачем Ставницької філії I-II ступенів Меджибізького ліцею, що у Хмельницькому районі. Під час останньої повітряної атаки на Хмельниччину чоловік врятував сусідку-пенсіонерку, яка не змогла вибратися з палаючого будинку, в який влучив уламок ракети. За мужній вчинок педагога відзначили у Хмельницькій ОВА.

Нагадаємо, внаслідок останнього масованого ракетного обстрілу, який росіяни завдали по Україні 15 лютого, уламки ракет зруйнували приватні будинки в одній з громад Хмельницького району. Детальніше - тут.

У селі, що зазнало руйнувань після атаки, внаслідок влучання уламка збитої ППО ракети загорівся приватний будинок, в якому була літня жінка. 84-річна пенсіонерка не могла самостійно вибратися з палаючого будинку у безпечне місце. Врятував пенсіонерку сусід — Олег Мазурков.

Відео дня

За героїчний вчинок Олега Мазуркова вчора, 19 лютого, керівниця апарату адміністрації Хмельницької ОВА Оксана Вжешневська вручила йому почесну грамоту від імені першого заступника начальника ОВА Сергія Тюріна. Про це Оксана повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як чоловік врятував сусідку-пенсіонерку дивіться на відео від Суспільне:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Остап

    Найцінніший подарунок. Гроші розтринькаються, сервіз поб'ється - а грамота вічна.

keyboard_arrow_up