Мешканка Ізяславської громади відзначила 103-ліття

Мешканка Ізяславської громади відзначила 103-ліття
Тут і далі — фото з сайту Ізяславської міської ради
  • Марія Бондарук пережила колективізацію, Голодомор, Другу світову війну та смерть сина.

В Ізяславській громаді Шепетівського району мешкає Марія Бондарук. Їй — 103 роки. Свій ювілей жінка відзначила цими вихідними. Привітати її прийшли рідні, близькі, мешканці села та очільниця старостинського округу. Іменинницю привітали квітами та подарунками. Про це повідомили на сайті Ізяславської міської ради.

Марія Бондарук народилася 1921 року у селянській сім'ї. Їй довелося пережити колективізацію, Голодомор та Другу світову війну. Все життя вона працювала у колгоспі на різних роботах та у рільничій бригаді. Марії Бондарук довелося пережити смерть одного із синів. Нині у жінки є син, онуки та правнуки.

— Багато довелося пережити і хорошого, і лихого. Воля до життя, любов до праці, природжений оптимізм були їй вірними супутниками. Зараз, на схилі літ, довгожителька оточена турботою своїх рідних і близьких (син, онуки та праонуки). Для Марії Йосипівни вони — найбільша гордість і радість, тішиться їхніми успіхами та здобутками, радо розповідає про кожного з них, — пишуть в Ізяславській міській раді.

Відео дня

Читайте такожСторічний ювілей відзначила довгожителька з Красилова

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ладзя Копицяк

    Чого но та бабця? Не пережила, бажаю здоров'я.
  • LION

    Не погано так відзначає аж 103-й день яке ж це треба здоров'я мати щоб 103 дні відзначати
  • Людмила

    Многая літа!!!🙏❤️😇🎉💐✊👏

keyboard_arrow_up