Велосипедна доріжка у парку Чекмана перетворилась у пішохідну

Велосипедна доріжка у парку Чекмана перетворилась у пішохідну
  • В листопаді будівельники закінчили роботи над другою велосипедною доріжкою у парку Чекмана. 
  • Вони проклали її від Олімпійської до моста біля станції прокату катамаранів. 
  • Хмельничани користуються доріжкою як пішохідною, бо та, що поруч, перетворилась у болото.  

В парку Чекмана з'явилася вже друга велодоріжка. Її побудували відразу за містком біля станції прокату катамаранів і до виїзду з парку в районі Олімпійської. На неї витратили 1,4 мільйона гривень з міського бюджету. Загалом велосипедна доріжка має 776 метрів у довжину і 2,5 метри в ширину. Роботи виконувало приватне підприємство "Рембудкомп". 

Роботи будівельники почали наприкінці вересня. Закінчили класти плитку два тижні тому. Знаків, що це велодоріжка, поки не поставили. Так само відсутня розмітка. Зараз велодоріжку окупували хмельничани. Вони прогулюються там з дітьми та собаками. Все через те, що пішохідна доріжка знаходиться у поганому стані. 

- Ну а ви подивіться, там ж саме болото, а не доріжка. Звісно я краще буду йти по плитці. І тут ніде не написано, що то для велосипедів, - каже хмельничанка Людмила. 

Відео дня

Нагадаємо, що у травні від оглядового колеса у парку Чекмана до Олімпійської облаштували пішохідну доріжку за 900 тисяч гривень. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Олександр Кухарчук

    Пункт 4.1 ПДР

    Якщо немає тротуарів, пішохідних доріжок або пересуватися по них неможливо, пішоходи можуть рухатися велосипедними доріжками, тримаючись правого боку і не утруднюючи рух на велосипедах, або в один ряд узбіччям, тримаючись якомога правіше..

    Ivan reply Олександр Кухарчук

    Все вірно!
  • Конст Лесовой

    Велодоріжка то добре, жалкую, що її років 30 назад не зробили. Але "хотіли як краще, а вийшло, як завжди". Пішоходів там значно більше ніж веломанів, в тому числі мамусь з колясками. Не треба знову комусь робити гарно, за чужий рахунок.

    Пасажир reply Конст Лесовой

    Взагалі не розумію навіщо ті велодоріжки. Серед інших людей краще їздити, розвиває вправність через оминання постійних перешкод
  • Ivan

    А одночасно провести реконструкцію пішохідної доріжки і збудувати велосипедну розуму не хватило? звісно ніхто не буде ходити по тій багнюці, яка на фото, а піде по акуратній велодоріжці, яка, доречі, ще не позначена відповідними знаками.

    Пасажир reply Ivan

    Якщо не хочуть у багнюку, то нехай по велодоріжці їдуть на велосипедах.  Інакше  якщо попадуться новій поліції, то точно запізняться куди тільки можна, бо поліція відпускає порушників лише після годинної співбесіди

    Vlad Vinski reply Ivan

    Та хто там про таке думає? Там нема кому. Там майстри піару і тільки.

    Пасажир reply Vlad Vinski

    Ці майстри піару чомусь вирішили, що більшість хмельничан їздить виключно на велосипедах
  • IGOR

    Такие "блага цивилизации" не для нашего менталитета...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up