На новій велодоріжці у парку Чекмана вже катаються хмельничани (ФОТО)

На новій велодоріжці у парку Чекмана вже катаються хмельничани (ФОТО)
  • В центральному парку Хмельницького облаштовують вже другу велосипедну доріжку. 
  • Будівельники докладають плитку. Велодоріжкою вже прогуляються хмельничани і їздять на велосипедах. 
  • Відкрити велосипедну доріжку обіцяють до кінця року. 

В парку Чекмана будують ще одну велосипедну доріжку. Вона з'єднає місток біля станції прокату катамаранів і виїзд з парку до вулиці Олімпійської. На її облаштування з міського бюджету витратили 1,4 мільйона гривень. Роботи виконує ПП "Рембудкомп". 

З центру до Гречан і навпаки катаються хмельничани

Почали будувати велосипедну доріжку наприкінці вересня. Спочатку розрили землю та викорчували сухі дерева та пеньки. Пізніше засипали доріжку щебенем. За півтора місяця будівельники встигли покласти майже всю плитку. Зараз зарівнюють бруківку і засипають шви цементом. 

Нова велодоріжка матиме довжину 776 метрів та ширину в 2,5 метри. Офіційно "здати" об'єкт мають до кінця 2017 року. На велодоріжці вже гуляють хмельничани і катаються на велосипедах. 

Відео дня

Нагадаємо, що першу велодоріжку відкрили навесні 2017 року. На неї пішло 609 тисяч гривень. Вона сполучила набережну від Кам'янецької і до містка біля станції прокату катамаранів. 

Велодоріжка виходить на вулицю Олімпійську
Для когось велосипедна доріжка вже стала пішохідною
Таку бруківку поклали на велодоріжці
Декілька метрів плитки ще мають постелити
Будівельники розрівнюють плитку
На місці ще працює трактор, розрівнює землю біля доріжки
Ближче до станції прокату катамаранів працює ще троє будівельників

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Васьков Александр

    "Для когось велосипедна доріжка вже стала пішохідною" А чому ви не показали що зробила техніка з пішохідною доріжкою??? В якому вона тепер стані!!!

    Oleh Oleksiyenko reply Васьков Александр

    Теоретично, пошкодження асфальтової пішохідної доріжки має відремонтувати підрядник.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up