На новій велодоріжці у парку Чекмана вже катаються хмельничани (ФОТО)

На новій велодоріжці у парку Чекмана вже катаються хмельничани (ФОТО)
  • В центральному парку Хмельницького облаштовують вже другу велосипедну доріжку. 
  • Будівельники докладають плитку. Велодоріжкою вже прогуляються хмельничани і їздять на велосипедах. 
  • Відкрити велосипедну доріжку обіцяють до кінця року. 

В парку Чекмана будують ще одну велосипедну доріжку. Вона з'єднає місток біля станції прокату катамаранів і виїзд з парку до вулиці Олімпійської. На її облаштування з міського бюджету витратили 1,4 мільйона гривень. Роботи виконує ПП "Рембудкомп". 

З центру до Гречан і навпаки катаються хмельничани

Почали будувати велосипедну доріжку наприкінці вересня. Спочатку розрили землю та викорчували сухі дерева та пеньки. Пізніше засипали доріжку щебенем. За півтора місяця будівельники встигли покласти майже всю плитку. Зараз зарівнюють бруківку і засипають шви цементом. 

Нова велодоріжка матиме довжину 776 метрів та ширину в 2,5 метри. Офіційно "здати" об'єкт мають до кінця 2017 року. На велодоріжці вже гуляють хмельничани і катаються на велосипедах. 

Відео дня

Нагадаємо, що першу велодоріжку відкрили навесні 2017 року. На неї пішло 609 тисяч гривень. Вона сполучила набережну від Кам'янецької і до містка біля станції прокату катамаранів. 

Велодоріжка виходить на вулицю Олімпійську
Для когось велосипедна доріжка вже стала пішохідною
Таку бруківку поклали на велодоріжці
Декілька метрів плитки ще мають постелити
Будівельники розрівнюють плитку
На місці ще працює трактор, розрівнює землю біля доріжки
Ближче до станції прокату катамаранів працює ще троє будівельників

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Васьков Александр

    "Для когось велосипедна доріжка вже стала пішохідною" А чому ви не показали що зробила техніка з пішохідною доріжкою??? В якому вона тепер стані!!!

    Oleh Oleksiyenko reply Васьков Александр

    Теоретично, пошкодження асфальтової пішохідної доріжки має відремонтувати підрядник.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди 17:45 Без води 16 квітня залишуться кілька мікрорайонів Хмельницького (АДРЕСИ) 17:15 Про оваріальний резерв жінки, вагітність й чоловіче безпліддя: інтерв’ю з репродуктологом Анною Каретною (новини компаній) 17:04 «Травмат» або «вогнепал»: як отримати дозвіл на зброю та де її купити в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 16:42 Наловили риби на мільйон гривень: на Хмельниччині затримали браконьєрів 16:02 Попрощались із 16-річною Іванною, яка загинула в ДТП на Озерній photo_camera 15:41 Вину мера Кам’янця у корупційному правопорушенні довели – прокуратура 14:44 За постріл у стінах прикордонної академії військовий заплатить великий штраф 14:08 У Хмельницькому ягдтер’єр загриз йорка та покусав дитину. Мешканці кажуть – це не вперше 13:31 Кам'янецький суд звільнив від покарання водійку, яка насмерть збила пенсіонерку 12:35 Що з будівництвом сміттєпереробного заводу? Запитали у заступника Симчишина 11:39 Смертельна ДТП у Камʼянці: загинула 16-річна дівчина 10:26 Неподалік Хмельницького горів локомотив вантажного потяга. Є травмовані photo_camera 10:02 У Славуті «Toyota» збила жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up