Від лавандового поля до ДТП з патрульними: ТОП новини за 5 липня на ВСІМ

Від лавандового поля до ДТП з патрульними: ТОП новини за 5 липня на ВСІМ
  • Щоб ви не пропустили нічого важливого, ми зробили підбірку із найпопулярніших новин за минулу добу.
 

Лавандове поле: на Хмельниччині з'явилася нова туристична локація (ФОТО)

У селі Прислуч Полонської ОТГ цьогоріч уперше відкриють лавандову плантацію. На плантації росте 1 500 кущів лаванди, а ще 150 двадцяти сортів – на демонстраційних грядках.  Окрім красивого пейзажу відвідувачів сюди заманюють на плантацію лавандовим мохіто і трав’яним чаєм із лавандою.

У ДТП в Польщі загинув мешканець Хмельниччини

На автошляху неподалік польського Вроцлава 1 липня зіштовхнулися 8 автівок. У результаті загинуло двоє людей, серед яких - уродженець Кам'янця-Подільського.

Відео дня

На Хмельниччині у ДТП потрапив автомобіль патрульної поліції: подробиці (ФОТО)

Вночі 5 липня на автодорозі Н-03, неподалік повороту до села Сутківці Ярмолинецької ОТГ, сталася ДТП за участі авто патрульної поліції. Як повідомила ВСІМ інспектор роти 4 батальйону УПП в Хмельницькій області Роксолана Вавренюк, 72-річний водій авто Renault Duster проявив неуважність, виїхав на узбіччя дороги і там допустив наїзд на службовий автомобіль Mitsubishi. Після зіткнення службовий автомобіль в некерованому стані зіткнувся з автомобілем MAN з напівпричепом.

Хмельничан обурив новий метод ремонту доріг: що кажуть у міськраді

У Хмельницького активно ремонтують дороги новим методом — струменевим. Щебінь після ремонту прибирають не відразу. Містяни скаржаться, що він пошкоджує авто та летить у пішоходів. Ми дізналися, чим особливий цей метод, навіщо так почали ремонтувати дороги та чи можна отримати компенсацію за пошкодження машини.

Хто і скільки платить за Medics, який розробив хмельничанин. Аналізуємо медзаклади

Без цієї системи більшість хмельничан не запишеться до лікаря. А медики не укладуть декларацію з пацієнтом і не знатимуть скільки їх прийде на прийом.  Розповідаємо, в скільки обходиться Medics хмельницьким медзакладам.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up