Від масштабної пожежі до святкового купання: ТОП новини тижня у Хмельницькому

Від масштабної пожежі до святкового купання: ТОП новини тижня у Хмельницькому
  • Тиждень приніс хмельничанам багато різнобарвних подій.
  • Пропонуємо вам пригадати їх разом з нами у традиційній підбірці від vsim.ua. 

В обласному центрі сталася масштабна пожежа на складі автозапчастин. Загалом до гасіння вогню залучалося 30 чоловік особового складу та 8 одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки.

П'ятеро прикордонників із Хмельницького отримали гроші на житло. На омріяні квадратні метри вони чекали десятиліттями. Кажуть, що тим часом жили в гуртожитках або ж винаймали помешкання.

Відео дня

На зупинці «Ощадбанку» у центрі Хмельницького запрацювало електронне табло. Воно відображає графік прибуття громадського транспорту — маршрут, напрямок руху та очікуваний час до прибуття у хвилинах. Також табло відображає поточний час у годинах та хвилинах.

Хмельничани вшанували синів та доньок загиблих у війні українських військових. Відбувалося все у театрі імені Старицького. Туди прийшли родичі загиблих, зокрема діти та дружини. Були й інші небайдужі хмельничани.

19 січня православні відзначають Водохреща Господнє. Цього дня прийнято купатися в ополонках. Вважають, що так можна зміцнити здоров’я. Хмельничани занурюються в воду з самого ранку. На березі Південного Бугу обладнали місця для купання. Воду в річці освятили.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up