Від "Сам удома" до новинок 2020 року. Підбірка святкових фільмів від редакції "ВСІМ"

Від "Сам удома" до новинок 2020 року. Підбірка святкових фільмів від редакції "ВСІМ"
  • Чимало українців влаштовують сімейний вікенд на новорічні свята.
  • Щоб створити особливу святкову атмосферу пропонуємо вам підбірку тематичних фільмів.

"Міцний горішок"

Рік виходу – 1988 

Хоч це бойовик, але він все ж є різдвяним. Напередодні свята поліцейський Джон МакКлейн вступає у боротьбу з групою злочинців, які взяли у заручники десятки людей.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

"Сам удома"

Рік виходу – 1990

Уявити новорічні свята без цього фільму неможливо. У культовій комедії розповідається про пригоди Кевіна, якого батьки випадково залишили вдома напередодні Різдва. Хлопчик сам дає відсіч злодіям, які хотіли пограбувати будинок.

"Пережити Різдво"

Рік виходу 2004 

Холостяк Дрю Летам сам залишається на Різдво, у нього немає родичів, а друзі не готові прийняти його у гості. Тоді Дрю вирішує з'їздити до будинку, де пройшло його дитинство. Та тут тепер живе зовсім інша сім'я. Хлопець пропонує чверть мільйона доларів за право зустріти Різдво разом з ними. Але все починає виходити з під контролю. 

"Новорічний корпоратив"

Рік виходу — 2016 

Клей Ванстоун – працює у філії великої компанії, якою керує його сестра Керол. Справи в компанії Клея йдуть не дуже добре, і він опиняється під загрозою звільнення і розформування філії. Щоб запобігти цьому, Клей вирішує влаштувати грандіозний корпоратив на честь передодня Різдва і цим самим залучити великого клієнта. Вечірка виходить з-під контролю.

"Містер Джангл і різдвяна подорож"

Рік виходу – 2020

Чудове фентезі для дітей та дорослих про доброту, людяність та різдвяні дива.   В центрі сюжету – історія геніального винахідника на ім'я Джеронікус, який займається створенням нових іграшок у своїй невеличкій затишній крамничці. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up