Відгорнули сніг і «вдарили роком». На Проскурівській виступив «Чумацький шлях»

Відгорнули сніг і «вдарили роком». На Проскурівській виступив «Чумацький шлях»
  • Хмельницькі рокери зіграли концерт на Різдвяному ярмарку.

  • Вхід на виступ Сергія Строяна та компанію був вільним.

  • Молодь стрибала, слемилась і брала автографи.

Сьогодні, 13 грудня, у Хмельницькому влаштували Андріївські вечорниці. Проводили їх на вулиці Проскурівській перед кінотеатром Шевченка. Головною родзинкою дійства був виступ гурту «Чумацький шлях». Саме перед кінотеатром встановлена головна новорічна ялинка міста та вже два тижні працює Різдвяний ярмарок.

Для виступу хмельницького рок-гурту змонтували сцену. Вхід на концерт був вільним. Зацікавилася виступом переважно молодь. Серед глядачів було багато дітей. Після кожної пісні присутні дякували музикантам гучними оплесками. А фронтмен гурту між піснями розважав публіку цікавими розповідями. Зокрема він сказав, що вперше «чумаки» виступають за таких умов.

— Перед виступом зі сцени відгортали сніг. Такого в нас ще не було. Але це круто. Ми й самі хотіли, щоб сніг випав. Він додає святкової атмосфери, — сказав Сергій Строян.

Відео дня

Також він запросив глядачів на благодійний концерт «Live for Life», який має відбутися у Хмельницькій обласній філармонії 16 грудня. Після завершення виступу, який тривав близько години, глядачі мали змогу сфотографуватися з рокерами та взяти у них автограф. І навряд чи багато хто може похвалитися фотографіями із закутаними в зимовий одяг «чумаками». А от обов'язкові атрибути гурту, як то смужечка на обличчі чи «козамонстр», були.

Нагадаємо, що через проведення вечорниць перекрили рух на частині вулиці Грушевського. Через це у центрі міста утворилися затори.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up