Відкриття «McDonald’s» у Хмельницькому. Що відбувалося під час презентації (ФОТО, ВІДЕО)

Відкриття «McDonald’s» у Хмельницькому. Що відбувалося під час презентації (ФОТО, ВІДЕО)
  • Ресторан вже почав приймати відвідувачів.

  • Дізнавайтеся, що розповідали під час його офіційної презентації.

У Хмельницькому запрацював перший ресторан швидкого харчування «McDonald’s». Сьогодні, 26 серпня, його презентували для журналістів. Відкриття для клієнтів було заплановане на 15:00.

Однак фактично заклад почав приймати відвідувачів вже після презентації. Про це журналістам vsim.ua розповіла консультант із комунікацій компанії Саміра Абдулова. Вона пояснила, що на час презентації заклад був повністю готовий, тому відвідувачів почали приймати раніше.

Розповідаємо, як заклад виглядає зсередини та що відбувалося під час презентації.

Відео дня

Що всередині ресторану

Зал для відвідувачів має столи та стільці, а також термінали самообслуговування та урни. Останні передбачають сортування сміття — є різні контейнери для різних видів відходів. Термінали самообслуговування дають можливість робити замовлення, яке можна оплатити як платіжною карткою через той же термінал, так і на касі.

На касовій зоні розміщені меню та екрани, на яких відображаються номери замовлень та інформація щодо їхньої готовності. У меню зазначені основні позиції та ціни, наприклад:

Крім того, можна придбати сувеніри, які продають в рамках проєкту «Долонька щастя». Отримані гроші компанія передає на лікування дітей.

Для відвідувачів також є туалет та Wi-Fi. Працює заклад щодня від 07:00 до 23:45. Тим часом McDrive працює майже цілодобово — від 00:05 до 23:50. На території є літній майданчик, а також ігрова зона для дітей.

Про що говорили під час презентації

Директор з розвитку компанії «McDonald’s» Віталій Стефурак розповів про сам заклад та про те, коли з’явиться доставка. Сказав також, що у Хмельницькому може відкритися ще один заклад мережі:

— Ми будемо продовжувати збільшувати нашу присутність і через певний час може з’явитися ще один заклад, в тому числі в цьому чудовому місті Хмельницькому. Цей заклад має площу приблизно 470 квадратних метрів, має 114 посадкових місць в залі 170 на літній терасі. Це досить великий заклад. До кінця місяця з’явиться доставка, — сказав представник компанії.

Віталій Стефурак також зазначив, що відкриття ресторану створює не тільки робочі місця для її працівників, а й робочі місця у компаніях-партнерах. Крім того, це сприяє розвитку локальних постачальників.

Своєрідну екскурсію кухнею закладу провів директор з виробництва Дмитро Корбут. Він показував та розказував, що та як там роблять, і це транслювали на великому екрані в залі для відвідувачів. Зокрема, Дмитро Корбут розповів, що майже 70% постачальників продуктів для «McDonald’s» — з України. Детальніше у відео.

Дмитро Корбут також розповів про систему «Table Service». Вона передбачає, що клієнт під час замовлення через термінал може взяти розміщену поряд табличку. Її номер потрібно ввести у термінал, взяти з собою, обрати стіл та поставити поряд. Замовлення клієнту принесуть до столу. Працівникам знайти табличку допомагає розміщений у ній датчик з геолокацією.

Під час презентації також розповіли, що клієнту можуть змінювати склад страв на власний розсуд. Зокрема, ця послуга доступна у терміналі самообслуговування. При виборі певної позиції у меню потрібно натиснути кнопку «Налаштування». Це дасть можливість прибирати або додавати певні інгредієнти. Більше про користування терміналом дізнайтеся з відео.

Наразі ми готуємо репортаж про те, як заклад приймає перших відвідувачів. Очікуйте його згодом на vsim.ua.

Читайте також: «McDonald’s» у Хмельницькому. Перші фото зсередини (ЕКСКЛЮЗИВ)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергей Борсук

    Черга на годину? За золотий бургер з котлетою? Хмельницький, благаю, не розчаровуй на прощання мене!

keyboard_arrow_up