Виганяв родину з дому та бив: як покарали жителя Полонного

Виганяв родину з дому та бив: як покарали жителя Полонного
Фото - ілюстративне, з відкритих джерел
  • Конфлікти в  родині чоловік у суді пояснив нібито подружьою зрадою.

Наближатися до дружини й дочки ближче, ніж на 100 метрів,  заборонив суд 41-річному полончанину. У разі порушення цього припису йому загрожує кримінальна відповідальність.

Обмеження - тимчасове. Діє тільки півроку.

Чоловік систематично вживав спиртне, а випивши -  ображав, погрожував, виганяв з дому свою родину, зазначають у поліції. Тільки впродовж 2022-го правоохоронці чотири рази складали на кривдника адміністративні матеріали за вчинення домашнього насильства.

Відео дня

Щодо нього чотири рази також видавали терміновий заборонний припис «у зв`язку зі скоєнням домашнього насильства психологічного та фізичного характеру щодо своєї дружини та доньки», акцентують в Хмельницькому апеляційному суді. Але, що з гуся вода. Кривдити рідних чоловік не припинив.

Фото зі стоірнки ГУ НП в Хмельницькій області

Дружина й донька врешті не витерпіли. Звернулися зі заявою до Полонського районного суду. Просили видати обмежувальний припис чоловікові та батькові. Скаржилися, що випивши, він нецензурно ображає їх, погрожує, залякує, виганяє з дому, б’є, шарпає за волосся, псує майно у будинку.

Кривдник проти вимог дружини й доньки в суді не заперечував. Підтвердив, що має де жити. А сімейні конфлікти виправдав нібито подружньою зрадою.

Пів року, згідно з приписом суду,  чоловік не зможе ближче, ніж на 100 метрів наближатися навіть до місця проживання своєї родини.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    Поки не повбиває... От тоді за нього серйозно візьмуться.

keyboard_arrow_up